Očistite orodja z lasersko tehnologijo

Čiščenje kalupov kar na stroju

Vzdrževanje orodij za injekcijsko brizganje plastičnih delov je ena izmed ključnih vlog v uspešnem produkcijskem procesu proizvajanja plastičnih kosov.

Kot vodilni igralec na področju obdelave površin vam predstavljamo revolucionarno in edinstveno tehnologijo, ki jo že več let uspešno apliciramo v industriji brizganja in pihanja plastike.

Čiščenje z laserjem lahko vaš način vzdrževanja prestavi na višji nivo!

Ponujamo vam širok spekter laserskih čistilnikov; od tistih z nizko močjo za delikatne površine, do laserskih čistilnikov z močjo do 1.000 W za trdovratno kontaminacijo.

Nudimo vam tudi enkratne ali frekventne storitve laserskega čiščenja na vaši lokaciji. Izognite se transportnim stroškom in prepustite, da strokovnjaki z večletnimi izkušnjami za lasersko čiščenje poskrbijo za vaše orodje.

PREDNOSTI LASERSKEGA ČIŠČENJA:

Preciznost in selektivnost: Lasersko čiščenje omogoča precizno, neabrazivno in selektivno odstranjevanje kontaminacij. S tem zagotavljamo, da je odstranjena le nezaželjena umazanija, osnovna površina pa ohranja prvotno integriteto.

Nižji stroški vzdrževanja: Tradicionalne metode čiščenja zahtevajo dolgotrajne zastoje proizvodnje in večje število vzdrževalcev. Lasersko čiščenje minimizira zastoje proizvodnje, saj lahko z našimi kompaktnimi mobilnimi laserskimi čistilniki NETALUX orodje hitro in efektivno očistite kar na brizgalnem stroju.

Daljša življenjska doba orodij: Efektivno lasersko čiščenje odstranjuje kontaminacijo in nečistoče, kar pripomore k daljši življenjski dobi orodij. Obenem je laserska metoda čiščenja neabrazivna, kar pomeni, da ohranjamo volumen orodja. To rezultira v nižjem številu menjav in popravila orodij, posledično v višji stopnji produktivnosti.

Višja kakovost produktov: Čisto orodje pomeni odličen izdelek. Lasersko čiščenje omogoča, da so iz vašega orodja odstranjene umazanije in kontaminacije, kar zniža tveganje po pojavih nepravilnosti na izdelku in zagotavlja konsistentno proizvodnjo.

Okolju prijazna tehnologija: Z uporabo laserske tehnologije čiščenja površin se lahko poslovite od strupenih kemikalij in abrazivnih metod čiščenja, saj laserska tehnologija deluje brez topil in stranskih odpadnih materialov.

Varno delo: Z laserskim čiščenjem je vaša vzdrževalna ekipa zaščitena pred izpostavljanjem škodljivim kemikalijam, orodje pa pred nevarnostjo po poškodbi delikatnih površin.

TESTNO ČIŠČENJE NA VAŠI LINIJI:

Z veseljem bi z vami prediskutirali možnosti uporabe in koristnega doprinosa laserskih čistilnikov NETALUX. Naši strokovnjaki so vam na voljo za konzultacijo, predstavitev in testiranje.

Sporočite nam termin, ki bi vam odgovarjal in za vas pripravimo personalizirano demonstracijo. Če imate kakršna koli posebna področja zanimanja ali vprašanja, nam jih lahko vnaprej posredujete in prilagodili vam bomo predstavitev.

Naš cilj je preoblikovanje pristopa k čiščenju površin in vzdrževanju ter dvig nivoja vzdrževanja vaših orodij, kakovosti vaših produktov in višja stopnja produktivnosti vašega procesa.

NAŠE STORITVE

VAS ZANIMA VEČ?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vaše vprašanje.

BODITE PRVI!

Prijavite se na naše novice in prehitite konkurenco z najnovejšimi informacijami o obdelavi površin.

PREBERITE VEČ

Čiščenje s suhim ledom in laserjem v farmaciji! Hitro. Enostavno. Brez poškodb. Med procesom. Natančno in učinkovito čistimo najzahtevnejše površine...
V podjetju, ki se ukvarja z vzdrževanjem in čiščenjem regenerativnih toplotnih oksidatorjev (RTO), se zavedamo pomena hitrega in strokovnega odziva...
ARC metalizacija ustvarja izjemno goste, težke in strupene pline, katere je potrebno v celoti izsesati in iz zraka odstranit vse...
Kako izboljšati odpornost proti praskam pri izdelkih iz nerjavnega jekla? Peskanje inox in alu materialov zagotavlja brezhibno površino izdelkov.
Zagotavljamo vam popolnoma varno in učinkovito čiščenje! BREZ POŠKODB vodil, vreten, motorjev, elektro in pnevmatske napeljave, senzorike... in BREZ RAZSTAVLJANJA...
Industrijski odsesovalni sistemi podjetja Blast Tehnik so namenjeni odsesom na lokaciji ter skrbijo za filtracijo in separacijo.

Da vam lahko zagotovimo zanimiv obisk, na spletni strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo, več o njih pa si lahko preberete tukaj.