Kakovost in varstvo okolja

Z roko v roki

Delujemo v skladu s standardom ISO 9001 (2015) in izpolnjujemo najvišje zahteve kakovosti za obdelavo vseh vrst površin.

Z nenehnim razvojem in izboljševanjem našega sistema kakovosti smo osredotočeni na 100% zadovoljstvo naših kupcev že od leta 2009. 

glavna vodila

certifikati

Za povečavo kliknite na željeni certifikat.

Varstvo okolja

V podjetju Blast Tehnik se zavedamo, da z našo dejavnostjo lahko pozitivno vplivamo na varovanje okolja. Vsakega projekta se lotevamo z zahtevo po minimalnem vplivu na okolje, zato za naročnika pripravimo in dokumentiramo postopek, iz katerega je razviden vpliv na okolje.

Zmanjšujemo neugodne vplive na okolje

Stopite v stik z nami

Kako vam lahko pomagamo?

Gospodarjenje z odpadki

Vključeni smo v sistem evidentiranja gospodarjenja z odpadki, v skladu s katerim izvajamo ukrepe preprečevanja in zmanjševanja nastajanja odpadkov (certifikat 112117 – Ministrstvo za infrastrukturo in prostor RS).

Upoštevamo vse veljavne predpise na področju kakovosti, zdravja, varnosti in okolja. Pridobljena imamo ustrezna dovoljenja, soglasja, registracije in certifikate. Delujemo v skladu s standardom ISO 14001:2015, ki nam daje smernice, kako upoštevati vse vidike poslovanja za zmanjšanje vplivov na okolje.

Odgovornost in zaveza

Prevzemamo odgovornost glede družbenih, ekoloških in etičnih standardov ter tako uveljavljamo načela trajnostnega razvoja pri svojem poslovanju.

Zavezani smo nenehnemu izboljševanju učinkovitosti na področju zdravja, varnosti in varstva okolja.

Da vam lahko zagotovimo zanimiv obisk, na spletni strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo, več o njih pa si lahko preberete tukaj.