Splošni pogoji

Obvestila

Informacije na tej spletni strani so na voljo “v stanju, kakršnem so” in brez kakršnega koli jamstva, izrecnega ali posrednega, kar brez omejitev vključuje predpisana jamstva o primernosti za prodajo, ustreznosti za določen namen ali pravicah za zaščito pred kršitvami tretje osebe. Čeprav si prizadevamo za točnost in popolnost podanih informacij, lahko te vsebujejo napake in nepravilnosti. Blast Tehnik v nobenem primeru nikomur ne odgovarja za kakršno koli posebno, posredno ali posledično škodo, ki se nanaša na pričujoče gradivo, razen v primeru hude malomarnosti ali namernega neustreznega ravnanja. Namen te spletne strani je ilustrativne narave. Fotografije na spletni strani lahko vključujejo določene elemente, ki niso del standardne opreme, oziroma prikazujejo izdelke, ki niso na voljo na vseh trgih. Izdelki se lahko spreminjajo v smislu tehničnih specifikacij ter komercialnih podrobnosti in v zvezi s posebnimi predpisi. Priporočamo vam, da se za podrobnejše informacije pred nakupom vedno obrnete na Blast Tehnik in dogovorite podrobnosti.

Podjetje Blast Tehnik spletno mesto sicer redno nadzira, vendar ne odgovarja za vsebino zunanjih povezav. Za vsebino na teh straneh so odgovorni izključno operaterji spletnih strani, do katerih vodijo povezave na naših spletnih straneh.

Avtorske pravice

Avtorske pravice © Blast Tehnik d.o.o., Novo mesto, Slovenija. Vse pravice pridržane. Besedilo, slike, grafike, zvočne datoteke, datoteke z animacijami, video datoteke in njihova razporeditev na spletnih straneh podjetja Blast Tehnik so predmet avtorskih pravic in drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Razmnoževanje in distribucija teh gradiv v komercialne namene ter njihovo spreminjanje ali objavljanje na drugih spletnih straneh nista dovoljena. Nekatere spletne strani podjetja lahko vsebujejo slike, katerih avtorske pravice pripadajo tretjim osebam.

Blagovne znamke

Če ni navedeno drugače, so vse znamke, prikazane na teh spletnih straneh, predmet zaščitene blagovne znamke družbe Blast Tehnik, kar velja zlasti za znamke, imena modelov, logotipe in simbole.

Brez licenc

Družba Blast Tehnik je želela oblikovati inovativno in informativno spletno stran. Upamo, da boste nad našim ustvarjalnim trudom navdušeni tudi vi. Vendar pa vas prosimo, da upoštevate dejstvo, da mora Blast Tehnik zaščititi svojo intelektualno lastnino, vključno s patenti, blagovnimi znamkami in avtorskimi pravicami. S tem ste torej obveščeni o tem, da ne to spletno mesto ne kakršna koli vsebina na njem nikomur na noben način ne podeljuje oziroma zagotavlja licence za intelektualno lastnino družbe Blast Tehnik.

Varstvo podatkov

Varstvo in zaščita podatkov nam veliko pomenita. Vaše podatke zbiramo v skladu z ustreznimi zakonskimi zahtevami. Pri uporabi naših storitev vas bomo morda prosili, da nam posredujete osebne podatke. Vaše razkritje tovrstnih informacij je prostovoljno. Vaše osebne podatke uporabljamo v skladu z zakoni o varstvu podatkov. Osebni podatki na teh spletnih straneh se uporabljajo kot del sklepanja pogodbe in za obdelavo vaših zahtev. Vaše podatke zbiramo in uporabljamo za namene svetovanja, oglaševanja ter tržnih raziskav in samo z vašim izrecnim soglasjem. Če se strinjate, da vaše podatke uporabimo v zgoraj navedene namene, hkrati soglašate, da lahko podatke uporabijo tudi imenovane tretje osebe. Vaše podatke tako lahko posredujemo tretjim osebam. V nasprotnem primeru vaših podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Svoje soglasje lahko kadar koli prekličete za prihodnje dejavnosti.

Podrobnejše informacije so na voljo na obrazcu za soglasje, ki se pokaže ob prijavljanju na naše marketinške storitve.

Pravica do obveščenosti

V skladu z zakonodajo lahko kadar koli brezplačno zaprosite za informacije o tem, ali se podatki shranjujejo, in če je odgovor da, tudi za informacije o tem, kateri podatki, povezani z vami osebno ali vašim psevdonimom, se shranjujejo.

Brisanje in popravljanje podatkov

Na zahtevo bomo vse podatke, ki jih imamo o vas, v skladu z ustreznimi zakonskimi predpisi seveda takoj izbrisali ali popravili. V takem primeru nam, prosimo, pišite na elektronski naslov [email protected]

Uporabniški podatki

Ko obiščete naše spletne strani, se vaš IP-naslov, spletna stran, ki vas je napotila k nam, in podrobnosti o spletnih straneh, ki ste jih obiskali na našem spletnem mestu, samodejno shranijo skupaj z datumom in trajanjem vašega obiska, in sicer zgolj za namene pridobivanja statističnih podatkov. S temi podatki nimamo dostopa do vaših osebnih podatkov. Statistično ovrednotenje teh podatkov se izvaja le v anonimni obliki.

 

Uporaba piškotkov

Podatke zbiramo in hranimo za trženje in optimizacijo na tej spletni strani. Pri tem se lahko uporabljajo piškotki. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki so lokalno shranjene v predpomnilniku spletnega mesta na obiskovalčevem spletnem brskalniku. Piškotki omogočajo ponovno identifikacijo internetnega brskalnika. Zbrani podatki ne bodo uporabljeni za identifikacijo obiskovalca spletne strani brez njegovega predhodnega soglasja, in se ne bo združili z osebnimi podatki, ki so povezani z osebo, na katero se psevdonim nanaša. Svoje soglasje za zbiranje in shranjevanje podatkov v prihodnje lahko kadar koli prekličete.

Piškotki, ki jih uporabljamo:

Ime: _ga, _gid
Vrsta: Lasten, trajen
Namen: Za razlikovanje uporabnikov in omogočanje analitike

Ime: XSFR-TOKEN
Vrsta: Lasten, trajen
Namen: Uporaba za zaščito uporabnikov pred CSRF napadi

Ime: Viewed_cookie_policy
Vrsta: Lasten, trajen
Namen: Uporaba za prepoznavanje uporabnikov, ki so si ogledali politiko piškotkov

Z uporabo te spletne strani se strinjate z našo uporabo piškotkov. Če ne želite dovoliti uporabe piškotkov, prosimo, spremenite nastavitve v vašem brskalniku.

 

Blast Tehnik d.o.o.

Pod Trško goro 95
8000 Novo mesto
(07) 33 24 523
[email protected]

Da vam lahko zagotovimo zanimiv obisk, na spletni strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo, več o njih pa si lahko preberete tukaj.