Zaposleni in infrastruktura

V podjetju Blast Tehnik se zavedamo, da je uspešno poslovanje v vedno bolj konkurenčnem in nenehno spreminjajočem se poslovnem svetu odvisno le od strokovno usposobljenih, ustvarjalnih in motiviranih zaposlenih, ki so vedno pripravljeni na nove izzive.

Aktualna delovna mesta

Blast Tehnik je razvojno naravnano rastoče podjetje, specializirano za natančno in zahtevno peskanje z različnimi mediji. Izvajanje peskanja dopolnjujemo z industrijskim čiščenjem s tehnologijo suhega ledu in laserja. Storitve izvajamo v vseh industrijah s poudarkom na farmacevtski, avtomobilski in kemijski industriji. Zaradi edinstvenih tehnoloških rešitev nam zaupajo številna priznana domača in tuja podjetja.

V ekipi potrebujemo okrepitev na delovnem mestu

Proizvodni / terenski delavec (M/Ž)

Te zanima dinamično delo z najsodobnejšo tehnologijo za obdelavo površin? Se pri delu znaš soočati z izzivi in se ne bojiš novih?

Smo podjetje s skoraj 30 letno tradicijo, ki s stalnim razvojem in raziskavami oblikuje, proizvaja in prodaja visoko-tehnološke stroje za obdelavo površin.

Kot vodilno podjetje na področju storitev površinskih obdelav na območju JV Evrope, s poslovnimi partnerji in našimi zaposlenimi gojimo iskrene, spoštljive in vzajemno koristne odnose.

DELOVNE NALOGE:

PRIČAKUJEMO:

PONUJAMO:

KRAJ DELA: Novo mesto in teren.

Iščemo kandidate iz Novega mesta in okolice.

Več informacij dobite na 051 671 100.

Pošljite prijavo sodelavki Meti na [email protected].

DELOVODJA TERENSKIH PROJEKTOV (M/Ž)

DELOVNE NALOGE:

PRIČAKUJEMO:

PONUJAMO:

KRAJ DELA: Novo mesto in teren.

Če se želiš pridružiti naši ekipi, te vabimo, da pošlješ svojo prijavo na [email protected], s pripisom naziva delovnega mesta. Dodatne informacije na 041 671 002.

Stopite v stik z nami

Kako vam lahko pomagamo?

Zaposleni

Znanje, veščine, izkušnje in ustvarjalnost zaposlenih soustvarjajo našo konkurenčno prednost in predstavljajo naš razvojni potencial.

V podjetju trenutno štejemo 20 zaposlenih, od tega 5 certificiranih strokovnjakov za peskanje, 10 strokovnjakov za izvajanje peskanja na terenu in 4 certificirane strokovnjake za čiščenje s suhim ledom.

Glede na potrebe lahko formiramo do 8 neodvisnih ekip za izvajanje storitev na terenu ali v prostorih Blast Tehnika.

Projekti

Zaposleni skozi projekte, ki jih izvajamo, nenehno prispevamo k razvoju stroke, obenem smo angažirani v številnih dejavnostih izven podjetja, bodisi pri znanstveno-raziskovalnem delu, pripravi tehničnih specifikacij, navodil in smernic, razvoju tehnologij in sistemskih rešitev.

Sodelovanje

Sodelujemo z Institutom Jožef Stefan in Fakulteto za strojništvo Univerze v Ljubljani, aktivno smo vključeni tudi v delo različnih poslovnih, strokovnih in civilnih združenj, ki si prizadevajo za razvoj stroke.

Infrastruktura

Naše kapacitete nam omogočajo peskanje velikih objektov, kot so vozila, konstrukcije, spomeniki, ter manjših predmetov vseh materialov in vrst.

Peskalne komore

Peskalne kabine

Kabine za peskanje najrazličnejših materialov (aluminij, plastika, inox, les…).

Kabine za serijsko peskanje.

Kabine za mikrokovanje/utrjevanje površin (shot peening).

Kabine za obdelavo dolgih komadov.

Metalizacijske komore

Avtomatska robotska metalizacija.

Komore za ročno metaliziranje.

Da vam lahko zagotovimo zanimiv obisk, na spletni strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo, več o njih pa si lahko preberete tukaj.