Peskanje na terenu

Na vašo prošnjo se lahko hitro odzovemo z usposobljenimi ekipami za peskanje na terenu.

Peskamo na terenu:

Naročite peskanje na terenu

Potrebujete kvalitetno peskanje na terenu? Na vaši lokaciji? Izpolnite spodnji obrazec. Med delavniki vas bomo kontaktirali v roku 24 ur.

V primeru, da gre za nujno storitev, nas pokličite na 041 671 002.

Dostopnost po vsej državi

Peskanje na terenu

Problem in vsesplošna panika, ker je ponudnik, ki ponuja rešitev za vaš problem na drugem koncu države? Vi pa seveda ne morete odnesti in preseliti površin na drugo stran. Nahajajo se prav tu in bo zato potrebno najti pravo rešitev. Tu nastopimo mi, ker se našim strankam poskušamo približati v največji možni meri. Mi mislimo na vas, zato se bomo pripeljali na drug konec države, v kolikor boste to potrebovali.

Kaj vse lahko peskamo na terenu?

  • peskanje kovinskih ali lesenih konstrukcij,
  • odstranjevanje grafitov in žvečilnih gumijev,
  • čiščenje fasad ali škarp,
  • čiščenje bazenov in vodnih površin,
  • peskanje industrijskih strojev,
  • peskanje javnih površin, spomenikov, kipov.

Vodilni v Sloveniji

Peskanje na terenu je ena izmed storitev, za katero smo vodilni v Sloveniji. Razpolagamo namreč z mobilno peskalno enoto, ki je opremljena z lastnim kompresorjem, peskalnikom in zadostno količino peskalnega medija. Z mobilno enoto pridemo na teren in avtonomno, brez priklopa na zunanji vir energije opravimo najzahtevnejše storitve.

Opremljeni za najzahtevnejša peskalna dela na terenu

Smo eno izmed redkih podjetij, ki lahko izvajamo najzahtevnejša peskalna dela s kompresijo do 14 barov na terenu. Res je, tudi za najzahtevnejše najdemo rešitev!

Zakaj Blast Tehnik?

Da vam lahko zagotovimo zanimiv obisk, na spletni strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo, več o njih pa si lahko preberete tukaj.