Trdovratne nečistoče in težko dostopna mesta

Čiščenje težko dostopnih mest s suhim ledom

Trdovratne nečistoče, težko dostopna mesta na strojih in napravah ter omejeni časovni roki predstavljajo izziv našim ekipam na terenu.

Previous slide
Next slide

Trdovratne nečistoče

Trdovratne nečistoče nam predstavljajo poseben izziv. Tehnologija suhega ledu je tudi v takšnih situacijah izredno učinkovita.

Težko dostopna mesta

Brez razstavljanja naprav, lahko s tehnologijo suhega ledu pridemo tudi do izredno težko dostopnih mest in jih vrhunsko očistimo.

Omejeni časovni roki

Pogosto se naročniki srečujejo z omejenimi časovnimi roki. Kako dolgo lahko stoji določena linija/stroj. Zato je naša poglavitna prednost, da lahko storitev opravimo kvalitetno in hitro.

Zakaj čistiti s suhim ledom?

Na opravljeno delo nudimo 𝗚𝗔𝗥𝗔𝗡𝗖𝗜𝗝𝗢.

POSVET S STROKOVNJAKOM

NAŠE STORITVE

VAS ZANIMA VEČ?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vaše vprašanje.

BODITE PRVI!

Prijavite se na naše novice in prehitite konkurenco z najnovejšimi informacijami o obdelavi površin.

PODOBNI PRIMERI

Lasersko čiščenje se uveljavlja kot ključna novost v industrijskem sektorju, prinašajoč natančnost, učinkovitost ter trajnost v procese obdelave površin.
Blast Tehnik izvaja peskanje za utrditev površin kar zmanjša možnost površinskih poškodb in prask. Preprečite površinske poškodbe in praske s...
Blast Tehnik je izvedel serijsko robotsko lasersko čiščenje elektro motorjev z reduktorji. Lasersko čiščenje je oksidirani površini povrnil nov izgled.

Da vam lahko zagotovimo zanimiv obisk, na spletni strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo, več o njih pa si lahko preberete tukaj.