Robotsko lasersko čiščenje elektro motorjev z reduktorji

Robotsko lasersko čiščenje elektro motorjev z reduktorji

Lasersko čiščenje elektro motorjev

RAZLOG ČIŠČENJA: elektromotorji z reduktorji so povsem novi. V času skladiščenja so bili izpostavljeni previsoki vlagi, kar je povzročilo površinsko oksidacijo. Težava je zgolj estetska in ne vpliva na delovanje posameznega motorja. Robotsko lasersko čiščenje elektro motorjev z reduktorji je tako potrebno z vidika, da se jim povrne prvoten nov, svetleč videz.

Zakaj robotsko lasersko čiščenje?

  1. Učinkovitost: Robot z Netalux laserjem natančno odstrani oksidacijo in umazanijo s površin motorjev, pri čemer ni fizičnega stika ali uporabe kemičnih sredstev.

  2. Hitrost in doslednost: Robotski sistem je zagotovil enakomerno natančno in dosledno čiščenje na vseh motorjih, kar je omogočilo hitrejšo obnovo.

  3. Velike serije: hitro in natančno lasersko čiščenje večjih serij.
Neočiščeni motorji
Lasersko očiščeni motorji
PREJ / POTEM
PREJ / POTEM
Previous slide
Next slide

Robotsko čiščenje zahteva več priprave od ročne obdelave. Vendar pa po začetnih nastavitvah operater le še nadzoruje proizvodni proces.

Storitev laserskega čiščenja izvajamo:
  1. Ročno: Natančnost in rezultat, ki presega pričakovanja.
  2. Robotsko: Ponovljivo, učinkovito in enakomerno čiščenje velikih serij.
Pošljite nam vzorec in prepričajte se sami.

Robotsko lasersko čiščenje je omogočilo uporabo motorjev z reduktorji, ki bi jih bilo sicer potrebno zavreči. S tem je naročnik privarčeval tako na času kot tudi denarju.

POSVET S STROKOVNJAKOM

NAŠE STORITVE

VAS ZANIMA VEČ?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vaše vprašanje.

BODITE PRVI!

Prijavite se na naše novice in prehitite konkurenco z najnovejšimi informacijami o obdelavi površin.

PODOBNI PRIMERI

Blast Tehnik izvaja peskanje za utrditev površin kar zmanjša možnost površinskih poškodb in prask. Preprečite površinske poškodbe in praske s...
Blast Tehnik izvaja lasersko odstranjevanje zaščitnih premazov. S postopkom se odstranjuje sloj s kontaktne površine. Proces je ročni ali v...
Blast Tehnik izvaja lasersko graviranje črtnih kod. S postopkom graviramo željeno grafiko na različne površine. Proces je v celoti avtomatiziran...

Da vam lahko zagotovimo zanimiv obisk, na spletni strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo, več o njih pa si lahko preberete tukaj.