Robotsko lasersko čiščenje elektro motorjev z reduktorji

Lasersko čiščenje elektro motorjev

RAZLOG ČIŠČENJA: elektromotorji z reduktorji so povsem novi. V času skladiščenja so bili izpostavljeni previsoki vlagi, kar je povzročilo površinsko oksidacijo. Težava je zgolj estetska in ne vpliva na delovanje posameznega motorja. Robotsko lasersko čiščenje elektro motorjev z reduktorji je tako potrebno z vidika, da se jim povrne prvoten nov, svetleč videz.

Zakaj robotsko lasersko čiščenje?

  1. Učinkovitost: Robot z Netalux laserjem natančno odstrani oksidacijo in umazanijo s površin motorjev, pri čemer ni fizičnega stika ali uporabe kemičnih sredstev.

  2. Hitrost in doslednost: Robotski sistem je zagotovil enakomerno natančno in dosledno čiščenje na vseh motorjih, kar je omogočilo hitrejšo obnovo.

  3. Velike serije: hitro in natančno lasersko čiščenje večjih serij.
Neočiščeni motorji
Lasersko očiščeni motorji
PREJ / POTEM
PREJ / POTEM
Previous slide
Next slide

Robotsko čiščenje zahteva več priprave od ročne obdelave. Vendar pa po začetnih nastavitvah operater le še nadzoruje proizvodni proces.

Storitev laserskega čiščenja izvajamo:
  1. Ročno: Natančnost in rezultat, ki presega pričakovanja.
  2. Robotsko: Ponovljivo, učinkovito in enakomerno čiščenje velikih serij.
Pošljite nam vzorec in prepričajte se sami.

Robotsko lasersko čiščenje je omogočilo uporabo motorjev z reduktorji, ki bi jih bilo sicer potrebno zavreči. S tem je naročnik privarčeval tako na času kot tudi denarju.

POSVET S STROKOVNJAKOM

NAŠE STORITVE

VAS ZANIMA VEČ?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vaše vprašanje.

BODITE PRVI!

Prijavite se na naše novice in prehitite konkurenco z najnovejšimi informacijami o obdelavi površin.

PODOBNI PRIMERI

Lasersko čiščenje se uveljavlja kot ključna novost v industrijskem sektorju, prinašajoč natančnost, učinkovitost ter trajnost v procese obdelave površin.
Blast Tehnik izvaja peskanje za utrditev površin kar zmanjša možnost površinskih poškodb in prask. Preprečite površinske poškodbe in praske s...
Blast Tehnik izvaja lasersko odstranjevanje zaščitnih premazov. S postopkom se odstranjuje sloj s kontaktne površine. Proces je ročni ali v...

Da vam lahko zagotovimo zanimiv obisk, na spletni strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo, več o njih pa si lahko preberete tukaj.