S peskanjem preprečite površinske poškodbe in praske

S peskanjem preprečite površinske poškodbe in praske

Površinske poškodbe in praske

𝗔𝗟𝗜 𝗦𝗧𝗘 𝗩𝗘𝗗𝗘𝗟𝗜: peskanje preprečuje površinske poškodbe in praske?
Previous
Next
Običajna trdota inox materiala je 95 HRb. S postopkom peskanja s keramičnimi kroglicami ga utrdimo na 110 HRb, kar posledično preprečuje vtis prask, ki bi bile sicer vidne na mehkejši površini.

Primer inox površine, kjer smo z obdelavo trdoto dvignili na 185 HRB. Obdelana površina je kar za 13,63% trdnejša v primerjavi z neobdelano površino, ki ima trdoto 160 HRB.

POSVET S STROKOVNJAKOM

NAŠE STORITVE

VAS ZANIMA VEČ?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vaše vprašanje.

BODITE PRVI!

Prijavite se na naše novice in prehitite konkurenco z najnovejšimi informacijami o obdelavi površin.

PODOBNI PRIMERI

Blast Tehnik izvaja čiščenje merilnih inštrumentov in druge občutljive opreme na vaši lokaciji. Čiščenje merilnih inštrumentov s suhim ledom je izvedeno hitro, kvalitetno in z garancijo.
Blast Tehnik odstranjuje trdovratne nečistoče s tehnologijo suhega ledu. Hitro, kvalitetno in z garancijo očitičmo težko dostopna mesta.
Sanacija rezervoarjev, tlačnih posod, sprinkler sistemov, zalogovnikov, mešal... Sanacija rezervoarjev je izvedena hitro, kvalitetno in z garancijo.

Da vam lahko zagotovimo zanimiv obisk, na spletni strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo, več o njih pa si lahko preberete tukaj.