Lasersko čiščenje varilnega valja

Lasersko čiščenje varilnega valja

Lasersko čiščenje varilnega valja

Neabraziven postopek. Izvaja se lahko direktno na proizvodni liniji.

Natančen in učinkovit postopek

Previous slide
Next slide

Prednosti laserskega čiščenja

Lasersko čiščenje varilnega valja je okolju prijazna in natančna tehnologija čiščenja, ki temelji na odstranjevanju nečistoč s pomočjo visokoenergijskih laserskih žarkov.

Ta inovativna metoda zmanjšuje obrabo kovinskih delov, podaljšuje življenjsko dobo opreme in zmanjšuje stroške vzdrževanja.

Oprema in storitve

V podjetju Blast Tehnik izvajamo storitve laserskega čiščenja, dobavljamo opremo in avtomatiziramo vašo proizvodnjo z uporabo cobotov in laserja.

Blast Tehnik je uradni Netalux-ov distributer za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo, Bosno in Hercegovino, Črno Goro in Severno Makedonijo.

Lasersko čiščenje varilnega valja

Poskrbimo tudi za lokalno odsesovanje z IBS sistemi.

Na opravljeno delo nudimo 𝗚𝗔𝗥𝗔𝗡𝗖𝗜𝗝𝗢.

POSVET S STROKOVNJAKOM

NAŠE STORITVE

VAS ZANIMA VEČ?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vaše vprašanje.

BODITE PRVI!

Prijavite se na naše novice in prehitite konkurenco z najnovejšimi informacijami o obdelavi površin.

PODOBNI PRIMERI

Blast Tehnik izvaja lasersko odstranjevanje zaščitnih premazov. S postopkom se odstranjuje sloj s kontaktne površine. Proces je ročni ali v...
Blast Tehnik izvaja lasersko graviranje črtnih kod. S postopkom graviramo željeno grafiko na različne površine. Proces je v celoti avtomatiziran...
Blast Tehnik izvaja lasersko čiščenje zvarnih mest. S postopkom se odstranjuje sloj s površine vara. Proces je ročni a lahko...

Da vam lahko zagotovimo zanimiv obisk, na spletni strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo, več o njih pa si lahko preberete tukaj.