Lasersko čiščenje dozirne enote

Lasersko čiščenje dozirne enote

Lasersko odstranjevanje oksidov

Z laserjem delno ali v celoti odstranjujemo okside.

Natančen in učinkovit postopek

Previous slide
Next slide

Prednosti laserskega čiščenja

Lasersko odstranjevanje oksidov je okolju prijazna in natančna tehnologija čiščenja, ki temelji na sublimaciji oksidov s pomočjo visokoenergijskih laserskih žarkov.

Ta inovativna metoda zmanjšuje obrabo kovinskih delov, podaljšuje življenjsko dobo opreme in zmanjšuje stroške vzdrževanja.

Oprema in storitve

V podjetju Blast Tehnik izvajamo storitve laserskega čiščenja, dobavljamo opremo in avtomatiziramo vašo proizvodnjo z uporabo cobotov in laserja.

Blast Tehnik je uradni Netalux-ov distributer za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo, Bosno in Hercegovino, Črno Goro in Severno Makedonijo.

Lasersko čiščenje/odstranjevanje oksidov

Poskrbimo tudi za lokalno odsesovanje z IBS sistemi.

Na opravljeno delo nudimo 𝗚𝗔𝗥𝗔𝗡𝗖𝗜𝗝𝗢.

POSVET S STROKOVNJAKOM

NAŠE STORITVE

VAS ZANIMA VEČ?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vaše vprašanje.

BODITE PRVI!

Prijavite se na naše novice in prehitite konkurenco z najnovejšimi informacijami o obdelavi površin.

PODOBNI PRIMERI

Blast Tehnik izvaja lasersko odstranjevanje zaščitnih premazov. S postopkom se odstranjuje sloj s kontaktne površine. Proces je ročni ali v...
Blast Tehnik izvaja lasersko graviranje črtnih kod. S postopkom graviramo željeno grafiko na različne površine. Proces je v celoti avtomatiziran...
Blast Tehnik izvaja lasersko čiščenje zvarnih mest. S postopkom se odstranjuje sloj s površine vara. Proces je ročni a lahko...

Da vam lahko zagotovimo zanimiv obisk, na spletni strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo, več o njih pa si lahko preberete tukaj.