Čiščenje varilskih orodij in robotskih celic

Čiščenje varilskih orodij in robotskih celic

Takojšnji rezultati

Naša rešitev vam omogoča takojšenj preizkus očiščenih orodij in vključitev v proizvodni proces. To pomeni manj zastojev v proizvodnji, vedno brezhibna orodja in najvišjo kakovost vaših izdelkov.

Brez demontaže

Čiščenje robostkih varilskih rok, orodij, miz in vpetij - na licu mesta, brez demontaže ter brez vode in čistil. Daljša življenjska doba naprav in nižji stroški vzdrževanja.

Učinkovito in varno

Na povsem varen in učinkovit način odstranimo epokside, obrizge, škaje in termoobstojne paste (baker itd.), kar omogoča pravilno delovanje kontaktnih, pritrdilnih in gibljivih segmentov.

Očiščeno

Po čiščenju je možna takojšnja uporaba v proizvodnji, brez negativnih vplivov na delovanje oz. funkcije.

POSVET S STROKOVNJAKOM

NAŠE STORITVE

VAS ZANIMA VEČ?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vaše vprašanje.

BODITE PRVI!

Prijavite se na naše novice in prehitite konkurenco z najnovejšimi informacijami o obdelavi površin.

PODOBNI PRIMERI

Blast Tehnik izvaja čiščenje merilnih inštrumentov in druge občutljive opreme na vaši lokaciji. Čiščenje merilnih inštrumentov s suhim ledom je izvedeno hitro, kvalitetno in z garancijo.
Blast Tehnik odstranjuje trdovratne nečistoče s tehnologijo suhega ledu. Hitro, kvalitetno in z garancijo očitičmo težko dostopna mesta.
Blast Tehnik izvaja peskanje za utrditev površin kar zmanjša možnost površinskih poškodb in prask. Preprečite površinske poškodbe in praske s peskanjem.

Da vam lahko zagotovimo zanimiv obisk, na spletni strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo, več o njih pa si lahko preberete tukaj.