Čiščenje hladilnih reber na CNC strojih

Izvajanje čiščenja 13 toplotnih izmenjevalnikov, znanih tudi kot kaloriferji, v orodjarski delavnici in čiščenje hladilnih reber na CNC strojih za obdelavo kovin, predstavlja ključen postopek vzdrževanja in zagotavljanja optimalnega delovanja teh industrijskih naprav. Za doseganje učinkovitega čiščenja se v tem kontekstu uporablja sodobna tehnologija čiščenja s suhim snegom (dry snow).

Pri čiščenju kaloriferjev in hladilnih reber na CNC strojih za obdelavo kovin je uporaba tehnologije suhega snega izjemno koristna. Suhi sneg ne pušča vlage ali kemikalij, kar je pomembno pri čiščenju toplotnih izmenjevalnikov in elektronskih komponent strojev, saj se s tem preprečuje korozija in poškodbe občutljivih delov. Poleg tega je ta metoda okolju prijazna, saj ne ustvarja odpadkov, saj se suhi led popolnoma sublimira.

Čiščenje hladilnih reber na CNC strojih s suhim snegom omogoča ohranjanje učinkovitosti, dolge življenjske dobe in zmanjšuje morebitne izpade v proizvodnji ter s tem pripomore k izboljšanju skupne produktivnosti in varnosti delovnega okolja.

19 20

POSVET S STROKOVNJAKOM

NAŠE STORITVE

VAS ZANIMA VEČ?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vaše vprašanje.

BODITE PRVI!

Prijavite se na naše novice in prehitite konkurenco z najnovejšimi informacijami o obdelavi površin.

PODOBNI PRIMERI

Lasersko čiščenje se uveljavlja kot ključna novost v industrijskem sektorju, prinašajoč natančnost, učinkovitost ter trajnost v procese obdelave površin.
Blast Tehnik izvaja peskanje za utrditev površin kar zmanjša možnost površinskih poškodb in prask. Preprečite površinske poškodbe in praske s...
Blast Tehnik je izvedel serijsko robotsko lasersko čiščenje elektro motorjev z reduktorji. Lasersko čiščenje je oksidirani površini povrnil nov izgled.

Da vam lahko zagotovimo zanimiv obisk, na spletni strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo, več o njih pa si lahko preberete tukaj.