Pridružite se nam na sejmu BIAM & ZAVARIVANJE

Pridružite se nam na sejmu BIAM & ZAVARIVANJE

Predstavili se bomo na Mednarodnem sejmu BIAM & ZAVARIVANJE v Zagrebu, Hrvaška.

Obiščite nas med 26.–29. aprilom 2022 (10 – 18h) v hali 8A, na razstavnem prostoru 30.

Ohladite si pijačo!​

Naši stroji niso samo najbolj učinkoviti za odstranjevanje trdovratnih nečistoč. Tokrat smo izdelali posebno sejemsko različico stroja za čiščenje s suhim ledom, ki vam bo ohladil vašo pijačo. Kako? Obiščite naš razstavni prostor in boste videli!

Demo prikaz laserskega čiščenja​

Za ogled laserskega čiščenja ne potrebujete čelade in plezalne opreme, saj se vam bomo prilagodili in tokrat čiščenje prikazali na samem sejemskem razstavišču.

Najsodobnejša profesionalna peskalna oprema

Vse od standardne peskalne opreme do namensko izdelanih avtomatskih strojev za profesionalno 24/7 uporabo.

Zagotovite si brezplačno vstopnico

Zagotovljenih imamo nekaj brezplačnih vstopnic za obisk sejma BIAM & ZAVARIVANJE v Zagrebu. Sodelavki Meti javite svojo udeležbo, saj je število vstopnic omejeno.

Dogajanje na sejmu v slikah

NAŠE STORITVE

VAS ZANIMA VEČ?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vaše vprašanje.

BODITE PRVI!

Prijavite se na naše novice in prehitite konkurenco z najnovejšimi informacijami o obdelavi površin.

PREBERITE VEČ

Odsesovalni sistemi IBS podjetja Blast Tehnik so primerni za odsesovanje različnih medijev (prah, vnetljiv prah, oljne pare, dim...). Odsesovalni sistemi IBS se lahko montirajo v nove, kot tudi obstoječe proizvodne linije.
Rešitve za periodično in generalno vzdrževanje RTO & RCO sistemov. "0" emisij in optimalen izkoristek energije. Vzdrževanje RTO sistemov nudimo skoraj po vsej Evropi!
Peskanje na terenu je vsestranska in učinkovita tehnologija površinske obdelave za odstranjevanje barve, rje, nečistoč ter pripravo površin na nadaljnjo antikorozijsko zaščito (barvanje, cinkanje, metalizacija, gumiranje,...) ali doseganje želene končne strukture.
Čiščenje s suhim ledom vam omogoča manj zastojev proizvodnje in višjo kvaliteto izdelkov. Postopek je hiter, brez uporabe vode in kemikalij.
Čiščenje kaloriferjev je najboljša rešitev za vzdrževanje vašega ogrevalnega sistema. S tehnologijo čiščenja s suhim snegom popolnoma brez poškodb očistimo vaše kaloriferje. Na ta način zagotavljamo brezhibno čista satovja in optimalen izkoristek toplotne energije.
Predstavljamo EXTRACTOR 4/6-10.000 HIGH industrijski odpraševalnik (filter). Gre za produkt iz družine IBS Filtracija & Separacija Blast Tehnik. Omogoča učinkovito odsesavanje pri aplikacijah: PRAŠNO LAKIRANJE in TEFLONIZACIJA.

Da vam lahko zagotovimo zanimiv obisk, na spletni strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo, več o njih pa si lahko preberete tukaj.