Pridružite se nam na sejmu BIAM & ZAVARIVANJE

Predstavili se bomo na Mednarodnem sejmu BIAM & ZAVARIVANJE v Zagrebu, Hrvaška.

Obiščite nas med 26.–29. aprilom 2022 (10 – 18h) v hali 8A, na razstavnem prostoru 30.

Ohladite si pijačo!​

Naši stroji niso samo najbolj učinkoviti za odstranjevanje trdovratnih nečistoč. Tokrat smo izdelali posebno sejemsko različico stroja za čiščenje s suhim ledom, ki vam bo ohladil vašo pijačo. Kako? Obiščite naš razstavni prostor in boste videli!

Demo prikaz laserskega čiščenja​

Za ogled laserskega čiščenja ne potrebujete čelade in plezalne opreme, saj se vam bomo prilagodili in tokrat čiščenje prikazali na samem sejemskem razstavišču.

Najsodobnejša profesionalna peskalna oprema

Vse od standardne peskalne opreme do namensko izdelanih avtomatskih strojev za profesionalno 24/7 uporabo.

Zagotovite si brezplačno vstopnico

Zagotovljenih imamo nekaj brezplačnih vstopnic za obisk sejma BIAM & ZAVARIVANJE v Zagrebu. Sodelavki Meti javite svojo udeležbo, saj je število vstopnic omejeno.

Dogajanje na sejmu v slikah

NAŠE STORITVE

VAS ZANIMA VEČ?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vaše vprašanje.

BODITE PRVI!

Prijavite se na naše novice in prehitite konkurenco z najnovejšimi informacijami o obdelavi površin.

PREBERITE VEČ

V podjetju, ki se ukvarja z vzdrževanjem in čiščenjem regenerativnih toplotnih oksidatorjev (RTO), se zavedamo pomena hitrega in strokovnega odziva...
ARC metalizacija ustvarja izjemno goste, težke in strupene pline, katere je potrebno v celoti izsesati in iz zraka odstranit vse...
Kako izboljšati odpornost proti praskam pri izdelkih iz nerjavnega jekla? Peskanje inox in alu materialov zagotavlja brezhibno površino izdelkov.
Zagotavljamo vam popolnoma varno in učinkovito čiščenje! BREZ POŠKODB vodil, vreten, motorjev, elektro in pnevmatske napeljave, senzorike... in BREZ RAZSTAVLJANJA...
Industrijski odsesovalni sistemi podjetja Blast Tehnik so namenjeni odsesom na lokaciji ter skrbijo za filtracijo in separacijo.
Čiščenje s suhim ledom je poznano pod več imeni: čiščenje s CO2, čiščenje s suhim snegom, ledeno peskanje in celo...

Da vam lahko zagotovimo zanimiv obisk, na spletni strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo, več o njih pa si lahko preberete tukaj.