Sanacija po požaru – prvi, takoj za gasilci!

Prvi, takoj za gasilci! Ko ugasne ogenj, je na vrsti peskanje – sanacija po požaru!

Po požaru ostanejo saje, zažganine na lesu, opeki, betonu ali kovini. Vse je črno in smrdi po zažganem!

Blast Tehnik – terenska sanacija po požaru. Prihranite čas in denar, saj lahko s sanacijo nadomestite potrebo po zamenjavi!

Želite sanirati v požaru nastalo škodo? POKLIČITE NAS!

V industrijskih požarih je proizvodnja omejena, kar močno vpliva na poslovanje. Ob že tako veliki škodi, se zmanjšajo tudi prihodki in ogrozijo delovna mesta. Zato je hitra in učinkovita sanacija izrednega pomena!

Klasični posopki čiščenja so neučinkoviti in dolgotrajni. Blast Tehnik ekipe so usposobljene za delo na terenu. Z uporabo različnih postopkov peskanja očistimo materiale kot so:

  • beton
  • kamen
  • les
  • opeka
  • kovine

Uporabljamo sprotno odsesavanje in filtracijo in s tem preprečimo prašenje v okolico. Po opravljenih zaključnih delih so tako prostori v večini primerov na voljo za takojšnjo nadaljnjo uporabo oz. kot je rekla naša stranka: “Ma, saj je kot novo!”

S postopkom peskanja površine temeljito očistimo in hkrati odstranimo neprijetne vonjave. Občuljiva področja (npr. el. napeljava, keramika,…) opeskamo s suhim ledom. Gre za neabrazivno metodo čiščenja, ki čiščenje napeljave, brez sekundarnega ostanka (suhi led se takoj po udarnu ob površino vplini, torej ostanejo zgolj odstranjene nečistoče). Po zaključeni obdelavi so površine pripravljene za takojšen nanos barvne zaščite ali direktno nadaljnjo uporabo.

Blast Tehnik – sanacija po požaru ima številne prednosti:

  • hitrejši postopek v primerjavi s klasičnimi metodami čiščenja
  • manj motenj in stroškov
  • temeljita sanacija, ki omogoča dostop tudi do težko dostopnih mest
  • omogoča učinkovito čiščenje/sanacijo občutljivih/nevarnih področij: elektro in vodovodna napeljava
  • čiščenje brez vode in kemikalij
  • po sanaciji je površina takoj pripravljena na “dekoracijo” v kolikor je to potrebno
  • odstrani neprijeten vonj po požaru
  • okolju prijazen način sanacije

 

Za več informacij in izdelavo ponudbe nas pokličite – takoj po požaru:

[email protected]

041 671 002

NAŠE STORITVE

VAS ZANIMA VEČ?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vaše vprašanje.

BODITE PRVI!

Prijavite se na naše novice in prehitite konkurenco z najnovejšimi informacijami o obdelavi površin.

PREBERITE VEČ

V podjetju, ki se ukvarja z vzdrževanjem in čiščenjem regenerativnih toplotnih oksidatorjev (RTO), se zavedamo pomena hitrega in strokovnega odziva...
ARC metalizacija ustvarja izjemno goste, težke in strupene pline, katere je potrebno v celoti izsesati in iz zraka odstranit vse...
Kako izboljšati odpornost proti praskam pri izdelkih iz nerjavnega jekla? Peskanje inox in alu materialov zagotavlja brezhibno površino izdelkov.
Zagotavljamo vam popolnoma varno in učinkovito čiščenje! BREZ POŠKODB vodil, vreten, motorjev, elektro in pnevmatske napeljave, senzorike... in BREZ RAZSTAVLJANJA...
Industrijski odsesovalni sistemi podjetja Blast Tehnik so namenjeni odsesom na lokaciji ter skrbijo za filtracijo in separacijo.
Čiščenje s suhim ledom je poznano pod več imeni: čiščenje s CO2, čiščenje s suhim snegom, ledeno peskanje in celo...

Da vam lahko zagotovimo zanimiv obisk, na spletni strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo, več o njih pa si lahko preberete tukaj.