Peskalni stroj za razigljevanje plastičnih izdelkov

Peskalni stroj za razigljevanje plastičnih izdelkov

Peskalni stroj za razigljevanje plastičnih izdelkov

Med procesom brizganja plastike se na izdelku pojavijo srhi, ki so moteči tako vizualno kot tudi tehnično. Pod peskalnim snopom namenskega neabrazivnega polikarbonatnega peskalnega medija se srh v celoti odstrani, izdelek pa ostane nepoškodovan.

Prednost naprave je, da ima vgrajen ANTISTATIČNI SISTEM, ki učinkovito razelektri izdelek in peskalni medij, torej prepreči oprijem medija na izdelek.

Primeri izdelkov

Primer izdelkov s katerih s 100% zanesljivostjo odstranjujemo srh.

Zasnova stroja omogoča, da na najbolj geometrijsko zahtevnih izdelkih snop peska doseže popolnoma vse površine in izvrtine. Komadi se kontrolirano prevračajo v linearnem bobnu. Posebnost tega sistema je, da se komadi med seboj ne dotikajo oz. udarjajo.

Popolnoma avtomatska naprava z avtonomnim delovanjem 24/7 in kapaciteto do volumna 2m³ komadov dnevno (cca. 10.000 kos).

*Za najzahtevnejše komade, kot so avtomobilski žarometi…, ki zahtevajo refleksno površino, pa alternativno uporaljamo tehnologijo drobljenega suhega ledu. Več TUKAJ.

NAŠE STORITVE

VAS ZANIMA VEČ?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vaše vprašanje.

BODITE PRVI!

Prijavite se na naše novice in prehitite konkurenco z najnovejšimi informacijami o obdelavi površin.

PREBERITE VEČ

Vabljeni na Mednarodni industrijski sejem v Celju med 18. in 21. aprilom. Nahajamo se v dvorani D, na razstavnem prostoru 10. Pišite nam za brezplačno vstopnico!
Izjemna rešitev za čiščenje livarskih orodij in kalupov v livarski industriji. Neabraziven in hiter postopek čiščenja, brez odpadkov in brez poškodb na orodju.
Peskalne komore izdelujemo po naročilu. Glede na vaše POTREBE, ZAHTEVNOST in DIMENZIJE kosov, ki jih želite peskati.
Lasersko čiščenje Spoznajte kako učinkovito, brez hrupa, prahu, strupenih odpadkov, ter minimalno porabo energentov očistimo vaše stroje ali proizvode. https://vimeo.com/729548498...
Blast Tehnik lasersko čiščenje izvaja z laserji Netalux. Poleg storitve in strojev, Blast Tehnik nudi vzdrževanje in servis naprav za lasersko čiščenje.
Desetletja terenskih izkušenj nam je omogočilo nadgraditi VRHUNSKI stroj za čiščenje s suhim ledom PO MERI UPORABNIKA.

Da vam lahko zagotovimo zanimiv obisk, na spletni strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo, več o njih pa si lahko preberete tukaj.