Peskalni stroj za razigljevanje plastičnih izdelkov

Peskalni stroj za razigljevanje plastičnih izdelkov

Peskalni stroj za razigljevanje plastičnih izdelkov

Med procesom brizganja plastike se na izdelku pojavijo srhi, ki so moteči tako vizualno kot tudi tehnično. Pod peskalnim snopom namenskega neabrazivnega polikarbonatnega peskalnega medija se srh v celoti odstrani, izdelek pa ostane nepoškodovan.

Prednost naprave je, da ima vgrajen ANTISTATIČNI SISTEM, ki učinkovito razelektri izdelek in peskalni medij, torej prepreči oprijem medija na izdelek.

Primeri izdelkov

Primer izdelkov s katerih s 100% zanesljivostjo odstranjujemo srh.

Zasnova stroja omogoča, da na najbolj geometrijsko zahtevnih izdelkih snop peska doseže popolnoma vse površine in izvrtine. Komadi se kontrolirano prevračajo v linearnem bobnu. Posebnost tega sistema je, da se komadi med seboj ne dotikajo oz. udarjajo.

Popolnoma avtomatska naprava z avtonomnim delovanjem 24/7 in kapaciteto do volumna 2m³ komadov dnevno (cca. 10.000 kos).

*Za najzahtevnejše komade, kot so avtomobilski žarometi…, ki zahtevajo refleksno površino, pa alternativno uporaljamo tehnologijo drobljenega suhega ledu. Več TUKAJ.

NAŠE STORITVE

VAS ZANIMA VEČ?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vaše vprašanje.

BODITE PRVI!

Prijavite se na naše novice in prehitite konkurenco z najnovejšimi informacijami o obdelavi površin.

PREBERITE VEČ

ARC metalizacija ustvarja izjemno goste, težke in strupene pline, katere je potrebno v celoti izsesati in iz zraka odstranit vse...
Kako izboljšati odpornost proti praskam pri izdelkih iz nerjavnega jekla? Peskanje inox in alu materialov zagotavlja brezhibno površino izdelkov.
Zagotavljamo vam popolnoma varno in učinkovito čiščenje! BREZ POŠKODB vodil, vreten, motorjev, elektro in pnevmatske napeljave, senzorike... in BREZ RAZSTAVLJANJA...
Industrijski odsesovalni sistemi podjetja Blast Tehnik so namenjeni odsesom na lokaciji ter skrbijo za filtracijo in separacijo.
Čiščenje s suhim ledom je poznano pod več imeni: čiščenje s CO2, čiščenje s suhim snegom, ledeno peskanje in celo...
Hitromontažna komora za peskanje BLAST HUB podjetja Blast Tehnik. Prilagodljiva vašim potrebam, robustna, za notranjo in zunanjo postavitev ter za...

Da vam lahko zagotovimo zanimiv obisk, na spletni strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo, več o njih pa si lahko preberete tukaj.