Peskanje žičnic in ostalih smučarskih naprav

Peskanje žičnic

Smučarski objekti, kot so vlečnice, sedežnice, kabinske žičnice in vzpenjače, so podvržene stalnim vremenskim vplivom. Po podatkih GIZ (Združenje slovenskih žičničarjev) je večina naprav na slovenskih smučiščih starih od 20 do 30 let. Z leti se na večih mestih pojavi rja, katera načenja ključne nosilne in ostale elemente. So vaše naprave dovolj varne?

Naj se ne zgodi!

Popolnoma očiščeni zvari so predpogoj za nadaljni rentgenski pregled, katerega je potrebno opraviti na predpisano periodo (Pravilnik o tehničnih pregledih žičniških naprav (Uradni list RS, št. 63/2011)

Ste tudi vi že poiskusili z zamudnim in neučinkovitim brušenjem zvarov in ostalih površin? Se zavedate da z brušenjem odvzemate dragocen material iz konstrukcij in s tem zmanjšujete statično stabilnost?

Peskanje, v tem primeru, zagotavlja idealno rešitev, saj za seboj pušča optimalno pripravljeno površino. Hitro, natančno in učinkovito!

Izjave strank:

S peskanjem očiščen zvar (levo) in rentgenski posnetek (desno).

Storitev peskanja oprvljamo na terenu! Na tleh in na višini! Uporabljamo naravi in človeku neškodljive peskalne medije, kar je pri opravljanju storitev v naravnem okolju še posebej pomembno. Pri našem delu, zaradi lažje prenosljivosti in prilagajanja zahtevnim terenskim razmeram koristimo manjše prenosne kompresorje in peskalne stroje. Po končanem peskanju in opravljenem pregledu, na vašo željo, opravimo tudi zaščito z antikorozijskimi premazi.

Speskano pogonsko kolo žičnice (levo) in izvananje peskanja na zaščitenem objektu (desno).

Nudimo vam brezplačen ogled na terenu in izdelavo ponudbe na osnovi dotičnega problema!

Zakaj Blast Tehnik?

NAŠE STORITVE

VAS ZANIMA VEČ?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vaše vprašanje.

BODITE PRVI!

Prijavite se na naše novice in prehitite konkurenco z najnovejšimi informacijami o obdelavi površin.

PREBERITE VEČ

V podjetju, ki se ukvarja z vzdrževanjem in čiščenjem regenerativnih toplotnih oksidatorjev (RTO), se zavedamo pomena hitrega in strokovnega odziva...
ARC metalizacija ustvarja izjemno goste, težke in strupene pline, katere je potrebno v celoti izsesati in iz zraka odstranit vse...
Kako izboljšati odpornost proti praskam pri izdelkih iz nerjavnega jekla? Peskanje inox in alu materialov zagotavlja brezhibno površino izdelkov.
Zagotavljamo vam popolnoma varno in učinkovito čiščenje! BREZ POŠKODB vodil, vreten, motorjev, elektro in pnevmatske napeljave, senzorike... in BREZ RAZSTAVLJANJA...
Industrijski odsesovalni sistemi podjetja Blast Tehnik so namenjeni odsesom na lokaciji ter skrbijo za filtracijo in separacijo.
Čiščenje s suhim ledom je poznano pod več imeni: čiščenje s CO2, čiščenje s suhim snegom, ledeno peskanje in celo...

Da vam lahko zagotovimo zanimiv obisk, na spletni strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo, več o njih pa si lahko preberete tukaj.