Peskanje velikih objektov

Peskanje velikih objektov po vsej regiji

Čiščenje objektov služi ohranjanju vrednosti in estetskemu videzu objekta. Ne smemo pozabiti na higieno, ki je izrednega pomena za ohranjanje kakovosti življenja. Na in v večjih objektih se sčasoma nabere veliko nečistoč, zato je potrebno objekt učinkovito očistiti, da bo uporabnost ohranjena in bo videz objekta privlačen. Bodisi gre za »skrite« nečistoče, bodisi za takšne, ki bodejo v oči. Zavedamo se pomena čistih objektov, saj se z nečistočami razmnožujejo bakterije in mikrobi, ki uničujejo objekt ali vplivajo na kvaliteto bivanja v objektu.

peskanje stopnišča prej peskanje stopnišča potem

Velikost ni ovira

Četudi je objekt velik, so vsi madeži in umazanija vidni. Kako velik je vaš objekt, katerega bi radi očistili? Večji kot je objekt, večji izziv bo predstavljal nam. Zato se »mogočnih« konstrukcij lotimo z veseljem in ustreznim znanjem ter z močjo, ki ustreza njihovi ravni.

Specializirani smo za peskanje velikih objektov

Peskanje velikih konstrukcij

Peskanje rezervoarjev

Peskanje požarnih stopnic

Kako pristopimo k čiščenju?

V prvi vrsti določimo lastnosti, ki jih ima objekt ter pregledamo nečistoče. Nato se odločimo za najustreznejšo metodo peskanja, ki bo poskrbela, da bo peskanje učinkovito, pri tem pa varno, saj ne bo poškodovalo objekta. Po zaključenem peskanju bo objekt ponovno čist in privlačnega videza. Poskrbeli bomo za ohranitev in višjo kakovost bivanja v objektu in uporabnost vašega objekta ali konstrukcije.

Želite izvedeti več o terenskem peskanju velikih objektov? Poglejte si na povezavi.

Peskanje smo izvajali tudi za:

Zakaj Blast Tehnik?

NAŠE STORITVE

VAS ZANIMA VEČ?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vaše vprašanje.

BODITE PRVI!

Prijavite se na naše novice in prehitite konkurenco z najnovejšimi informacijami o obdelavi površin.

PREBERITE VEČ

V podjetju, ki se ukvarja z vzdrževanjem in čiščenjem regenerativnih toplotnih oksidatorjev (RTO), se zavedamo pomena hitrega in strokovnega odziva...
ARC metalizacija ustvarja izjemno goste, težke in strupene pline, katere je potrebno v celoti izsesati in iz zraka odstranit vse...
Kako izboljšati odpornost proti praskam pri izdelkih iz nerjavnega jekla? Peskanje inox in alu materialov zagotavlja brezhibno površino izdelkov.
Zagotavljamo vam popolnoma varno in učinkovito čiščenje! BREZ POŠKODB vodil, vreten, motorjev, elektro in pnevmatske napeljave, senzorike... in BREZ RAZSTAVLJANJA...
Industrijski odsesovalni sistemi podjetja Blast Tehnik so namenjeni odsesom na lokaciji ter skrbijo za filtracijo in separacijo.
Čiščenje s suhim ledom je poznano pod več imeni: čiščenje s CO2, čiščenje s suhim snegom, ledeno peskanje in celo...

Da vam lahko zagotovimo zanimiv obisk, na spletni strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo, več o njih pa si lahko preberete tukaj.