Peskanje talnih označb

Peskanje talnih označb

Peskanje talnih označb

Peskanje talnih označb. Najboljša rešitev za odstranjevanje vseh vrste talnih označb!

Zaradi spremembe prometnih režimov, varnostnih ukrepov ali obrabe, je potrebno stare talne označbe odstraniti ter jih nadomestiti z novimi. Z razliko od konvencionalnih metod odstranjevanja talnih označb (rezkanje/brušenje) omogoča peskanje odstranjevanje brez prašenja v okolico ter najmanj primerljive zmogljivosti!

7 prednosti peskanja talnih označb pred ostalimi načini odstranjevanja talnih označb, oz. zakaj je peskanje najboljša tehnologija za tovrstne posege?

Detajl: speskana površina (zgoraj), ostanek epoksi talnih označb (spodaj).

Področja uporabe:

Utrinek med peskanjem talne označbe v mehanični delavnici.

Primer iz prakse:
V mehanični delavnici za osebna, dostavna in tovorna vozila se je 5-slojni epoksidni nanos pričel luščiti od betonske podlage. Tamkajšnje označbe imajo izrazit varnostni pomen, poleg tega pa omogočajo enostavno čiščenje v primeru razlitja olj, goriva ali drugih tekočin. Zaradi zahtevane hitrosti in čistoče posega (brez prašenja v okolico) je bilo peskanje z namensko napravo za odstranjevanje talnih označb najboljša izbira. V dveh delovnih dneh smo očistili več kot 50 kvadratnih metrov debeloslojnih epoksidnih talnih označb.

Primerjava: pred peskanjem (levo) in po naši storitvi peskanja (desno).

Zakaj Blast Tehnik?

NAŠE STORITVE

VAS ZANIMA VEČ?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vaše vprašanje.

BODITE PRVI!

Prijavite se na naše novice in prehitite konkurenco z najnovejšimi informacijami o obdelavi površin.

PREBERITE VEČ

ARC metalizacija ustvarja izjemno goste, težke in strupene pline, katere je potrebno v celoti izsesati in iz zraka odstranit vse...
Kako izboljšati odpornost proti praskam pri izdelkih iz nerjavnega jekla? Peskanje inox in alu materialov zagotavlja brezhibno površino izdelkov.
Zagotavljamo vam popolnoma varno in učinkovito čiščenje! BREZ POŠKODB vodil, vreten, motorjev, elektro in pnevmatske napeljave, senzorike... in BREZ RAZSTAVLJANJA...
Industrijski odsesovalni sistemi podjetja Blast Tehnik so namenjeni odsesom na lokaciji ter skrbijo za filtracijo in separacijo.
Čiščenje s suhim ledom je poznano pod več imeni: čiščenje s CO2, čiščenje s suhim snegom, ledeno peskanje in celo...
Hitromontažna komora za peskanje BLAST HUB podjetja Blast Tehnik. Prilagodljiva vašim potrebam, robustna, za notranjo in zunanjo postavitev ter za...

Da vam lahko zagotovimo zanimiv obisk, na spletni strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo, več o njih pa si lahko preberete tukaj.