Peskanje starodobnikov

V kolikor ste ponosni srečnež in lastnik katerega od starodobnikov, potem veste, da morate zanj skrbeti tako, kot bi želeli, da se skrbi za vas pri 80-ih. Še bolj potrebujemo nego in obnovo. Danes nekaterih starodobnikov ni več, zato poskrbite, da bo vaš ostal takšen, kot bi ga ravnokar pripeljali iz salona.

Privoščite mu le najboljše, če mu že čas ni prizanesel in je njegova barva obledela ali se oluščila, nekateri deli pa propadajo. Potrebno je le sprejeti enostavno odločitev in starodobnik spremeniti v “ponosnega predstavnika svoje generacije”, za katerim se bodo vsi ozirali.

Kako poteka peskanje starodobnika?

Najprej, če hočemo starodobno vozilo temeljito obnoviti, ga moramo razstaviti in posamezne dele očistiti korozije. Peskanje je pri tem nepogrešljivo, saj nam omogoča, da temeljito očistimo nečistoče, barvo, ostanke lakov in korozijo. Peskanje ima pri tem dvojno vlogo. Najprej odstrani vso nepotrebno nesnago, ki se je nabrala skozi čas, hkrati pa površino naredi rahlo hrapavo in jo tako pripravi na nanos zaščitnega premaza in barve.

Peskamo s suhim ledom

Pri peskanju starodobnikov uporabljamo suhi led, ki je ekološko neoporečen in ne poškoduje površine. Stopnjo hrapavosti pa lahko poljubno določimo glede na potrebe. Peskanje izvajamo v naših delavnicah, kamor nam dostavite celotno vozilo ali posamezne dele, ki jih je potrebno peskati ali po dogovoru tudi na terenu.

oldtimer dkw prej oldtimer dkw potem

NAŠE STORITVE

VAS ZANIMA VEČ?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vaše vprašanje.

BODITE PRVI!

Prijavite se na naše novice in prehitite konkurenco z najnovejšimi informacijami o obdelavi površin.

PREBERITE VEČ

ARC metalizacija ustvarja izjemno goste, težke in strupene pline, katere je potrebno v celoti izsesati in iz zraka odstranit vse...
Kako izboljšati odpornost proti praskam pri izdelkih iz nerjavnega jekla? Peskanje inox in alu materialov zagotavlja brezhibno površino izdelkov.
Zagotavljamo vam popolnoma varno in učinkovito čiščenje! BREZ POŠKODB vodil, vreten, motorjev, elektro in pnevmatske napeljave, senzorike... in BREZ RAZSTAVLJANJA...
Industrijski odsesovalni sistemi podjetja Blast Tehnik so namenjeni odsesom na lokaciji ter skrbijo za filtracijo in separacijo.
Čiščenje s suhim ledom je poznano pod več imeni: čiščenje s CO2, čiščenje s suhim snegom, ledeno peskanje in celo...
Hitromontažna komora za peskanje BLAST HUB podjetja Blast Tehnik. Prilagodljiva vašim potrebam, robustna, za notranjo in zunanjo postavitev ter za...

Da vam lahko zagotovimo zanimiv obisk, na spletni strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo, več o njih pa si lahko preberete tukaj.