Peskanje polizdelkov v industriji

Peskanje polizdelkov v industriji

Peskanje polizdelkov v industriji

Smo skupina posameznikov z jasno oblikovanim ciljem – VAŠ CILJ je naš uspeh. Naša motivacija je vaše zadovoljstvo, dela se lotimo organizirano, strokovno, načrtno, kakovostno in hitro. Enostavno, počnemo to kar radi počnemo in najbolje znamo. In v tem smo najboljši v regiji.

Prikaz peskanja polizdelka: pred in po peskanju

Ustrezanje standardom

Visoki standardi in stroge zahteve po kakovosti, učinkovitosti in varnosti oblikujejo vaše izdelke. Njihova ustreznost se nenehno preverja, zato so naše storitve oblikovane v skladu s temi standardi.

Velikokrat se zgodi, da zaradi različnih dejavnikov (pri obdelavi, predelavi, izpostavljenosti ipd.) pride polizdelek v stik z nečistočami in je tako njegova uporabnost okrnjena. Da bi izdelek sledil visokim zahtevam, je treba nečistoče skrbno in primerno odstraniti, pri tem pa izdelka, ki je šele v nastajanju, ne poškodovati. Ker je čiščenje v tem primeru zelo pomembno, se ga je treba lotiti skrbno in natančno. Peskanje je metoda čiščenja, ki bo najbolje rešila nastalo situacijo.

Strokovno svetovanje

Pred peskanjem je treba upoštevati celo vrsto dejavnikov, v prvi vrsti je to velikost, oblika in material izdelka ali konstrukcije, katero peskamo ter količina peska ali drugega izbranega peskalnega medija. Šele nato se odločimo za najprimernejši peskalni stroj. Peskalni stroji se razlikujejo po abrazivu, tlaku in šobi. V kolikor peskamo polizdelke, kot so profili ali pločevina, uporabimo turbinski peskalni stroj, saj je peskanje ekološko, ekonomsko in zmogljivejše. Pri čiščenju zahtevnejših in večjih površin se uporablja tlačno ročno peskanje v komorah. Pri sanaciji jeklenih in betonskih konstrukcij se za čiščenje uporablja ročno tlačno peskanje. Pri peskanju manjših konstrukcij se peskanje običajno izvaja v peskalnih kabinah.

Pomembno je, da so vsi dejavniki najbolje ocenjeni ter na podlagi teh, predlagana in kasneje izpeljana rešitev s peskanjem.

Kapacitete

Razpolagamo s 4 peskalnimi komorami za večje izdelke, 6 peskalnimi kabinami za ročno delo in 2 mobilnimi skupinami za delo na terenu, s katerimi lahko izvedemo peskanje največjih serij.

Obdelava s peskanjem in fosfatiranje

Želite izvedeti več o peskanju, ki ga izvajamo? Poglejte si na povezavi.

Zakaj Blast Tehnik?

NAŠE STORITVE

VAS ZANIMA VEČ?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vaše vprašanje.

BODITE PRVI!

Prijavite se na naše novice in prehitite konkurenco z najnovejšimi informacijami o obdelavi površin.

PRENESITE KATALOG

Kliknite na spodnji gumb in si poglejte katalog storitev, ki jih ponujamo.

PREBERITE VEČ

Čiščenje s suhim ledom vam omogoča manj zastojev proizvodnje in višjo kvaliteto izdelkov. Postopek je hiter, brez uporabe vode in kemikalij.
POVEČAJTE DODANO VREDNOST VAŠIH INOX IZDELKOV Vaši kupci od vas zahtevajo specifično, kontrolirano in ponovljivo obdelane kose? Želite v enem...
Čiščenje kaloriferjev je najboljša rešitev za vzdrževanje vašega ogrevalnega sistema. S tehnologijo čiščenja s suhim snegom popolnoma brez poškodb očistimo vaše kaloriferje. Na ta način zagotavljamo brezhibno čista satovja in optimalen izkoristek toplotne energije.
Predstavljamo EXTRACTOR 4/6-10.000 HIGH industrijski odpraševalnik (filter). Gre za produkt iz družine IBS Filtracija & Separacija Blast Tehnik. Omogoča učinkovito odsesavanje pri aplikacijah: PRAŠNO LAKIRANJE in TEFLONIZACIJA.
Na podlagi 20 let izkušenj s storitvami peskanja, smo razvili hitromontažni peskalni sistem. Postavimo ga direktno v vašo proizvodnjo, brez dodatnih gradbenih del.
V podjetju Blast Tehnik, za peskanje INOX in Al površin uporabljamo steklene perle. Z njimi ustvarimo estetske in homogene površine brez rjavečih vključkov.

Da vam lahko zagotovimo zanimiv obisk, na spletni strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo, več o njih pa si lahko preberete tukaj.