Odsesovalni sistemi IBS

Odsesovalni sistemi IBS podjetja Blast Tehnik

Škodljiv dim, prah in pline odstranimo neposredno na izvoru!

Industrijsko odsesovanje in filtracija se namešča v že obstoječe linije, kot tudi ob novogradnjah.

Zakaj izbrati odsesovanje IBS

Odsesovalni sistemi IBS - reference:

Lokalno odsesovanje in filtracija

Odsesovanje na izvoru

Učinkovito odsesovanje različnih medijev (prah in vnetljiv prah, oljne pare, dim, strupeni plini…). Odsesovalni sistemi IBS zagotavljajo proces brez kontaminacije proizvodov, boljšo kakovost zraka, nižje obratovalne stroške in varnejša delovna mesta.

Integracija v obstoječi sistem

Odsesovalni sistemi IBS se lahko konfigurirajo in prilagajajo glede na naročnikove potrebe. Možna je SAMOSTOJNA postavitev ali integracija v obstoječ sistem odsesovanja.

Modularna zasnova

Odsesovalni sistemi IBS so prilagodljivi vašim tehničnim ter prostorskim potrebam in omogočajo neprekinjeno delovanje, nizko raven hrupa in enostavno vzdrževanje.

Tehnični podatki za IBS:
Zakaj Blast Tehnik IBS odsesovalni sistemi?
Previous slide
Next slide
Facebook
LinkedIn
Print

NAŠE STORITVE

VAS ZANIMA VEČ?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vaše vprašanje.

BODITE PRVI!

Prijavite se na naše novice in prehitite konkurenco z najnovejšimi informacijami o obdelavi površin.

PREBERITE VEČ

V podjetju, ki se ukvarja z vzdrževanjem in čiščenjem regenerativnih toplotnih oksidatorjev (RTO), se zavedamo pomena hitrega in strokovnega odziva...
ARC metalizacija ustvarja izjemno goste, težke in strupene pline, katere je potrebno v celoti izsesati in iz zraka odstranit vse...
Kako izboljšati odpornost proti praskam pri izdelkih iz nerjavnega jekla? Peskanje inox in alu materialov zagotavlja brezhibno površino izdelkov.
Zagotavljamo vam popolnoma varno in učinkovito čiščenje! BREZ POŠKODB vodil, vreten, motorjev, elektro in pnevmatske napeljave, senzorike... in BREZ RAZSTAVLJANJA...
Industrijski odsesovalni sistemi podjetja Blast Tehnik so namenjeni odsesom na lokaciji ter skrbijo za filtracijo in separacijo.
Čiščenje s suhim ledom je poznano pod več imeni: čiščenje s CO2, čiščenje s suhim snegom, ledeno peskanje in celo...

Da vam lahko zagotovimo zanimiv obisk, na spletni strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo, več o njih pa si lahko preberete tukaj.