Odsesovalni sistemi IBS

Odsesovalni sistemi IBS

Odsesovalni sistemi IBS podjetja Blast Tehnik

Škodljiv dim, prah in pline odstranimo neposredno na izvoru!

Industrijsko odsesovanje in filtracija se namešča v že obstoječe linije, kot tudi ob novogradnjah.

Zakaj izbrati odsesovanje IBS

Odsesovalni sistemi IBS - reference:

Lokalno odsesovanje in filtracija

Odsesovanje na izvoru

Učinkovito odsesovanje različnih medijev (prah in vnetljiv prah, oljne pare, dim, strupeni plini…). Odsesovalni sistemi IBS zagotavljajo proces brez kontaminacije proizvodov, boljšo kakovost zraka, nižje obratovalne stroške in varnejša delovna mesta.

Integracija v obstoječi sistem

Odsesovalni sistemi IBS se lahko konfigurirajo in prilagajajo glede na naročnikove potrebe. Možna je SAMOSTOJNA postavitev ali integracija v obstoječ sistem odsesovanja.

Modularna zasnova

Odsesovalni sistemi IBS so prilagodljivi vašim tehničnim ter prostorskim potrebam in omogočajo neprekinjeno delovanje, nizko raven hrupa in enostavno vzdrževanje.

Tehnični podatki za IBS:
Zakaj Blast Tehnik IBS odsesovalni sistemi?
Previous
Next
Facebook
LinkedIn
Print

NAŠE STORITVE

VAS ZANIMA VEČ?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vaše vprašanje.

BODITE PRVI!

Prijavite se na naše novice in prehitite konkurenco z najnovejšimi informacijami o obdelavi površin.

PREBERITE VEČ

Predstavili se bomo na Mednarodnem sejmu BIAM & ZAVARIVANJE v Zagrebu, Hrvaška. Obiščite nas med 26.–29. aprilom 2022 (10 - 18h) v hali 8A, na razstavnem prostoru 30.
Rešitve za periodično in generalno vzdrževanje RTO & RCO sistemov. "0" emisij in optimalen izkoristek energije. Vzdrževanje RTO sistemov nudimo skoraj po vsej Evropi!
Peskanje na terenu je vsestranska in učinkovita tehnologija površinske obdelave za odstranjevanje barve, rje, nečistoč ter pripravo površin na nadaljnjo antikorozijsko zaščito (barvanje, cinkanje, metalizacija, gumiranje,...) ali doseganje želene končne strukture.
Čiščenje s suhim ledom vam omogoča manj zastojev proizvodnje in višjo kvaliteto izdelkov. Postopek je hiter, brez uporabe vode in kemikalij.
Čiščenje kaloriferjev je najboljša rešitev za vzdrževanje vašega ogrevalnega sistema. S tehnologijo čiščenja s suhim snegom popolnoma brez poškodb očistimo vaše kaloriferje. Na ta način zagotavljamo brezhibno čista satovja in optimalen izkoristek toplotne energije.
Predstavljamo EXTRACTOR 4/6-10.000 HIGH industrijski odpraševalnik (filter). Gre za produkt iz družine IBS Filtracija & Separacija Blast Tehnik. Omogoča učinkovito odsesavanje pri aplikacijah: PRAŠNO LAKIRANJE in TEFLONIZACIJA.

Da vam lahko zagotovimo zanimiv obisk, na spletni strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo, več o njih pa si lahko preberete tukaj.