Inovirali smo visoko zmogljiv separator obnovljivih peskalnih medijev

Blast Tehnik je razvil in inoviral povsem nov, visoko zmogljiv separator obnovljivih peskalnih medijiev. Drum separator se uporablja v ročnih ali robotskih peskalnih komorah.

Drum separator

Primeren je za vse aplikacije kjer je zahtevana 100% ponovljivost. Naprava je dobavljiva v štirih izvedbah, zmogljivosti 2t/h, 4t/h, 8t/h in 12t/h.
Trenutna naprava je bila sicer razvita in projektirana za naročnika in je danes že v celoti v funkciji. Naročnik je nad njenim delovanjem navdušen, saj smo mu na ta način omogočili ponovno uporabo peskalnih medijev ter s tem izredno zmanjšali stroške. V primeru, da tudi sami potrebujete takšen ali podoben separator, nas kontaktirajte in razvili bomo sistem, ki bo najboljši za vašo situacijo.

NAŠE STORITVE

VAS ZANIMA VEČ?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vaše vprašanje.

BODITE PRVI!

Prijavite se na naše novice in prehitite konkurenco z najnovejšimi informacijami o obdelavi površin.

PREBERITE VEČ

V podjetju, ki se ukvarja z vzdrževanjem in čiščenjem regenerativnih toplotnih oksidatorjev (RTO), se zavedamo pomena hitrega in strokovnega odziva...
ARC metalizacija ustvarja izjemno goste, težke in strupene pline, katere je potrebno v celoti izsesati in iz zraka odstranit vse...
Kako izboljšati odpornost proti praskam pri izdelkih iz nerjavnega jekla? Peskanje inox in alu materialov zagotavlja brezhibno površino izdelkov.
Zagotavljamo vam popolnoma varno in učinkovito čiščenje! BREZ POŠKODB vodil, vreten, motorjev, elektro in pnevmatske napeljave, senzorike... in BREZ RAZSTAVLJANJA...
Industrijski odsesovalni sistemi podjetja Blast Tehnik so namenjeni odsesom na lokaciji ter skrbijo za filtracijo in separacijo.
Čiščenje s suhim ledom je poznano pod več imeni: čiščenje s CO2, čiščenje s suhim snegom, ledeno peskanje in celo...

Da vam lahko zagotovimo zanimiv obisk, na spletni strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo, več o njih pa si lahko preberete tukaj.