Industrijska filtracija in odpraševanje

Industrijska filtracija in odpraševanje

Industrijska filtracija in ODPRAŠEVANJE za najtežje razmere!

V podjetju Blast Tehnik razvijamo in proizvajamo, zmogljive sisteme za odsesavanje prahu in dima. V vaše proizvodnem obratu tako: izboljšamo kakovost zraka, zagotovimo nižje obratovalne stroške in varnejša delovna mesta.

Predstavljamo Vam industrijska odpraševalnika: EXTRACTOR 4/6-10.000 v različicah HEAVY DUTY in STANDARD.

PREDNOSTI:

  • Naši filtrirni sistemi PREPREČUJEJO KONTAMINACIJO VAŠIH PROIZVODOV in ščitijo delavca pred škodljivimi vplivi.
  • Možnost odsesavanja različnih snovi: PRAH IN VNETLJIVI PRAH, OLJNE PARE, DIM,…
  • SAMOSTOJNA POSTAVITEV ali INTEGRACIJA v vaš obstoječi sistem odsesavanja.
  • Primerno za številne aplikacije: VARJENJE, OBDELAVA KOVIN, OBDELAVA LESA, BARVANJE in PRAŠNO LAKIRANJE, PESKANJE,…
  • NEPREKINJENO DELOVANJE s funkcijo SAMODJENEGA ČIŠČENJA FILTROV.

TEHNIČNI PODATKI:

MODULARNA ZASNOVA, 100% FLEKSIBILNOST 

Rešitev FILTRACIJA IN ODPRAŠEVANJE je prilagodljiva tako, da popolnoma ustreza specifičnim zahtevam kupcev s pretokom zraka do 30.000 m³/h. Modularna zasnova omogoča tako samostojne postavitve, kot tudi vgradnjo v vaš obstoječi sistem odsesavanja. Imate posebne zahteve kot omejena površina ali majhna višina? S prilagodljivo zasnovo, ki vključuje modularno konstrukcijo, več filtrirnih medijev in konfiguracij ter široko paleto možnosti in dodatkov, boste dobili enoto EXTRACTOR z rešitvami za edinstvene potrebe vašega obrata.

DALJŠA ŽIVLJENJSKA DOBA IN NIŽJI STROŠKI VZDRŽEVANJA

Filtrirne vložke popolnoma očistite z impulzi stisnjenega zraka od 5-7 barov. Lastni elektronski krmilni sistem PULSE JET aktivira elektropnevmatske ventile vbrizgalnih stebrov na osnovi meritve diferenčnega tlaka med neočiščenim in očiščenim zrakom v notranjosti filtra. Z optimalno nastavitvijo programa za postopke čiščenja zagotovite trajno in dolgo obratovanje filtra tudi v najtežjih pogojih pri zahtevnem prahu. Čas vbrizgavanja komprimiranega zraka v posamezno vrsto filtrov je zelo kratek, in sicer traja od 0.016 do 0.1 sekunde. Pavze med posameznimi pulzi so nastavljive in trajajo od 10 do 250 sekund. Na ta način se bistveno podaljša življenjska doba filtrirnih vložkov, hkrati pa se znižajo stroški vzdrževanja.

ZAKAJ BLAST TEHNIK FILTRIRNI SISTEM?

  • 2 LETI GARANCIJE
  • možen NAJEM ali NAKUP
  • rešitve na ključ PO MERI NAROČNIKA
  • lastna SERVISNA SLUŽBA in PODPORA UPORABNIKOM
  • NA ZALOGI – rezervni deli in potrošni material

NAŠE STORITVE

VAS ZANIMA VEČ?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vaše vprašanje.

BODITE PRVI!

Prijavite se na naše novice in prehitite konkurenco z najnovejšimi informacijami o obdelavi površin.

PRENESITE KATALOG

Kliknite na spodnji gumb in si poglejte katalog storitev, ki jih ponujamo.

PREBERITE VEČ

Čiščenje s suhim ledom vam omogoča manj zastojev proizvodnje in višjo kvaliteto izdelkov. Postopek je hiter, brez uporabe vode in kemikalij.
POVEČAJTE DODANO VREDNOST VAŠIH INOX IZDELKOV Vaši kupci od vas zahtevajo specifično, kontrolirano in ponovljivo obdelane kose? Želite v enem...
Čiščenje kaloriferjev je najboljša rešitev za vzdrževanje vašega ogrevalnega sistema. S tehnologijo čiščenja s suhim snegom popolnoma brez poškodb očistimo vaše kaloriferje. Na ta način zagotavljamo brezhibno čista satovja in optimalen izkoristek toplotne energije.
Na podlagi 20 let izkušenj s storitvami peskanja, smo razvili hitromontažni peskalni sistem. Postavimo ga direktno v vašo proizvodnjo, brez dodatnih gradbenih del.
V podjetju Blast Tehnik, za peskanje INOX in Al površin uporabljamo steklene perle. Z njimi ustvarimo estetske in homogene površine brez rjavečih vključkov.
Oglejte si postopek gradnje ene tehnološko najbolj dovršenih robotiziranih peskalnih komor v Jugovzhodni Evropi. Prikaz po korakih prikazuje pot od ideje vse do zagona in njenega sofisticiranega avtomatskega delovanja.

Da vam lahko zagotovimo zanimiv obisk, na spletni strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo, več o njih pa si lahko preberete tukaj.