Čiščenje

Čiščenje

Neprijetnost, ki nas velikokrat zmoti je zagotovo nečista površina, bodisi govorimo o nečistočah na kamnitih, betonskih, oljnih ali drugih površinah. Čas je, da očistimo bazen ali očistimo nečednost, ki so jo povzročili grafiti.

Kamniti obok pred in po čiščenju.
Prikaz čiščenja: kamniti obok pred in po čiščenju.

Nič za to. Tu smo mi, ki se lotimo še tistih najbolj zakotnih, umazanih in estetsko neprivlačnih površin, ki jih očedimo in so spet prijetne očesu, uporabne, čiste in onemogočajo bakterijam ter mikrobom, da se naseljujejo na površinah.

Spoznajte tehnologijo peskanja

Površine čistimo s tehnologijo peskanja, ki bo odstranila še najbolj trdovratno nečistočo. Zaradi moči delcev peska in hitrosti, bodo površine znova gladke in čiste. Ne glede na material, je peskanje učinkovita in varna rešitev za vašo težavo.

Peskanje izvajamo na terenu, po dogovoru tudi v naših peskalnih kabinah in peskalnih komorah.

Čiščenje kamnitih in betonskih površin

Nadležni madeži, žvečilni gumiji na javnih površinah in po pločnikih, nečista fasada in kamen, pa tudi beton. Vse to sodi pod dejavnike, ki povzročajo nejevoljnost in namrščenost, ter tudi misel, da jih je nemogoče odstraniti. Mogoče res, če ste sami svoji mojstri. Ampak ne smete dovoliti, da bi vas karkoli od naštetega spravilo v slabo voljo, saj niste vi tisti, ki bi lahko poskrbeli, da bo madež popolnoma odstranjen. Vi ste že dovolj dobri na svojem področju, prepustite to kar vas mori nam, ker mi se z veseljem lotimo vseh nečistih površin in vam jih očedimo. S peskanjem tako očistimo beton, kamne, betonske in kamnite škarpe ter asfalt. Hitro in učinkovito.

Primer iz prakse: čiščenje kamnitega oboka

Peskanje kamnitega oboka vrat.

Čiščenje grafitov

Kako ste šele “ne veseli” grafitov. Kljub temu, da so lahko nekateri prave mojstrovine, ne sodijo na vaše površine. Barve pa so tako trdovratne, da jih ne prekrije nobena druga. Površino je treba temeljito očistiti. Tudi za to vam ponujamo rešitev. Za zelo učinkovito čiščenje grafitov in napisov se je izkazalo peskanje s sodo. Da, soda je tista, ki skupaj z ostalimi potrebnimi sestavinami raztopi barve, ne glede na to s kakšnim materialom ali barvami so bili grafiti ali napisi ustvarjeni.

Primer iz prakse: odstranjevanje grafita

Odstranjevanje grafita. Peskanje betona.

Čiščenje lesenih površin

Tudi les je možno očistiti s peskanjem. Še več, obnovljene lesene površine po peskanju izgledajo kot nove.

Primer iz prakse: čiščenje masivnih vrat in komode

Čiščenje masvnih, lesenih vrat.

Čiščenje oljne površine

Oljni madeži znajo biti zares nadležni in trdovratni. Ne, v kolikor se odločimo za metodo čiščenja s peskanjem, ki je najboljši način za temeljito čiščenje oljnih madežev ali maziv ter izliva nafte.

Čiščenje bazenov

Pred kopanjem v bazenih je pomembno, da je površina bazena čista, saj nam lahko bakterije, ki se nabirajo na površini povzročijo veliko neprijetnosti.

Čiščenje bazenov in keramičnih ploščic

Pravijo, da je bolje preprečiti kot zdraviti. Res je. Izrednega pomena za vaše zdravje je čistost bazena. Kot prostovoljni čistilec seveda najprej posežete po kemikalijah s pomočjo katerih se odločite očistiti bazen. Prepričani ste, da ste delo opravili.  Pa ste ga res?

Dobro je vedeti, da je za čist bazen potrebno globinsko in tako učinkovito čiščenje bazena. Mi se poslužujemo peskanja s suhim ledom. Ne samo, da gre za ekološko neoporečno metodo, ampak zaradi nizke temperature suhega ledu uniči vse bakterije, ki so se nabrale na površini, največkrat na dnu ali ob straneh bazena.

Dodatna ponudba za bazene

Sedaj pa še dodatno za varen bazen. Ploščice ob bazenu drsijo. Mimogrede se lahko poškodujete sami ali pa vaši obiskovalci. To je seveda nesprejemljivo. Tej težavi se lahko zlahka izognete, ker peskanje omogoča tudi hrapavljenje površin. Tako ploščice na mikro ravni obdelamo in preprečimo zdrse. Po hrapavljenju naredimo tudi končno impregnacijo površine, ki naredi površino odporno na vodo. Kapljice vode se enostavno odbijejo od površine. Zdaj je bazen varen.

Naredite korak naprej s tehnologijo peskanja!

Vse, kar morate storiti je, da nam zaupate svojo težavo. Pošljite nam povpraševanje na info@blasttehnik.com in se z veseljem posvetujemo z vami o možnih rešitvah, ker nikoli ne pozabljamo, kako pomembna je hitra in učinkovita rešitev. Lahko pa nas tudi pokličete na 041 671 002.

NAŠE STORITVE

VAS ZANIMA VEČ?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vaše vprašanje.

BODITE PRVI!

Prijavite se na naše novice in prehitite konkurenco z najnovejšimi informacijami o obdelavi površin.

PREBERITE VEČ

Desetletja terenskih izkušenj nam je omogočilo nadgraditi VRHUNSKI stroj za čiščenje s suhim ledom PO MERI UPORABNIKA.
Načrtovanje preventivnih izklopov je stroškovno učinkoviteje in varneje. Nenačrtovani izpadi proizvodnje se namreč zgodijo ob neprimernem času, povzročijo dolgotrajne zastoje, visoke stroške in pogosto zahtevajo menjavo opreme.
Na 64. Mednarodnem sejmu tehnike v Beogradu smo predstavili novosti na področju obdelave površin. Laser za lasersko čiščenje, Di-Power za čiščenje s suhim ledom in IBS za najbolj učinkovito filtracijo in separacijo.
Predstavili se bomo na Mednarodnem sejmu BIAM & ZAVARIVANJE v Zagrebu, Hrvaška. Obiščite nas med 26.–29. aprilom 2022 (10 - 18h) v hali 8A, na razstavnem prostoru 30.
Odsesovalni sistemi IBS podjetja Blast Tehnik so primerni za odsesovanje različnih medijev (prah, vnetljiv prah, oljne pare, dim...). Odsesovalni sistemi IBS se lahko montirajo v nove, kot tudi obstoječe proizvodne linije.
Rešitve za periodično in generalno vzdrževanje RTO & RCO sistemov. "0" emisij in optimalen izkoristek energije. Vzdrževanje RTO sistemov nudimo skoraj po vsej Evropi!

Da vam lahko zagotovimo zanimiv obisk, na spletni strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo, več o njih pa si lahko preberete tukaj.