Čiščenje tiskarskih strojev s suhim ledom

Čiščenje tiskarskih strojev

Da bi tiskarski stroj deloval nemoteno in kakovostno, zahteva ustrezno vzdrževanje in čiščenje. Ročno strganje in čiščenje je zamudno opravilo. Bistveno boljša rešitev je čiščenje tiskarskega stroja s suhim ledom, ki prihrani do 80% časa čiščenja.

Peskanje tiskarskih strojev: prej in potem

Za čiščenje uporabljamo suhi led

Ker so tiskarski stroji običajno občutljivi stroji in imajo veliko kotičkov, v katerih se nečistoče nabirajo in motijo njihovo delovanje, je peskanje s suhim ledom učinkovita rešitev, saj curek suhega ledu v trenutku doseže najmanjše kotičke in špranje, česar z ročnim drgnjenjem ni možno doseči. Peskanje je varno, ne poškoduje površin in brez sekundarnih odpadkov, vode ali kemikalij odstrani plasti zasušenih barv, pri tem pa niso potrebna nobena čistila in nobena orodja za strganje, ki bi sicer lahko poškodovala površino. Z lahkoto se očistijo tudi tesnila, plastični priključni elementi ter kabli saj smo edini, ki uporabljamo pelete velikosti 1,7 mm in jih izdelujemo sami.

Kako poteka čiščenje tiskarskih strojev

Velik prihranek časa

Ker se pri čiščenju ne uporabljajo hlapljiva čistila, je metoda popolnoma požarno varna in je stroj lahko konstantno pod napetostjo.

Peskanje s suhim ledom je torej hitro, učinkovito in varno, kar omogoča boljšo učinkovitost stroja in kvalitete tiskovin. To pomeni cenejše vzdrževanje in manj zastojev tiskarskega stroja.

100% garancija na zadovoljstvo!

Ker smo prepričani v kakovost opravljene storitve, nudimo 100% garancijo in v primeru nezadovoljstva, vam storitve ne zaračunamo.

Čiščenje s suhim ledom

Želite izvedeti več o čiščenju s suhim ledom, ki ga izvajamo? Poglejte si na povezavi.

Zakaj Blast Tehnik?

NAŠE STORITVE

VAS ZANIMA VEČ?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vaše vprašanje.

BODITE PRVI!

Prijavite se na naše novice in prehitite konkurenco z najnovejšimi informacijami o obdelavi površin.

PREBERITE VEČ

V podjetju, ki se ukvarja z vzdrževanjem in čiščenjem regenerativnih toplotnih oksidatorjev (RTO), se zavedamo pomena hitrega in strokovnega odziva...
ARC metalizacija ustvarja izjemno goste, težke in strupene pline, katere je potrebno v celoti izsesati in iz zraka odstranit vse...
Kako izboljšati odpornost proti praskam pri izdelkih iz nerjavnega jekla? Peskanje inox in alu materialov zagotavlja brezhibno površino izdelkov.
Zagotavljamo vam popolnoma varno in učinkovito čiščenje! BREZ POŠKODB vodil, vreten, motorjev, elektro in pnevmatske napeljave, senzorike... in BREZ RAZSTAVLJANJA...
Industrijski odsesovalni sistemi podjetja Blast Tehnik so namenjeni odsesom na lokaciji ter skrbijo za filtracijo in separacijo.
Čiščenje s suhim ledom je poznano pod več imeni: čiščenje s CO2, čiščenje s suhim snegom, ledeno peskanje in celo...

Da vam lahko zagotovimo zanimiv obisk, na spletni strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo, več o njih pa si lahko preberete tukaj.