Čiščenje livarskih orodij brez abrazije!

Čiščenje s suhim ledom

Izjemna rešitev čiščenja orodij in kalupov v livarski industriji. Neabraziven in hiter postopek čiščenja, brez odpadkov in brez poškodb na orodju.

blast tehnik rdeče

Lasersko čiščenje

Čeprav je čiščenje s suhim ledom izjemna rešitev, je prihodnost v laserskem čiščenju. Brez hrupa, brez odpadkov, brez čistilnega sredstva in z minimalno porabo energije.

blast tehnik rdeče

*Istočasno izvedemo testno čiščenje s suhim ledom in laserjem. Na podlagi izvedenega testiranja se nato enostavno odločite za najboljšo opcijo.

Stroji & storitve

Ponujamo vam tako možnost nakupa sofisticiranih naprav za čiščenje v livarski industriji, kot tudi strokovno izvedbo storitev čiščenja vaših naprav, orodij oz. kalupov.

blast tehnik rdeče

Naprave za lasersko čiščenje

Naprave za čiščenje s suhim ledom

NAŠE STORITVE

VAS ZANIMA VEČ?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vaše vprašanje.

BODITE PRVI!

Prijavite se na naše novice in prehitite konkurenco z najnovejšimi informacijami o obdelavi površin.

PREBERITE VEČ

ARC metalizacija ustvarja izjemno goste, težke in strupene pline, katere je potrebno v celoti izsesati in iz zraka odstranit vse...
Kako izboljšati odpornost proti praskam pri izdelkih iz nerjavnega jekla? Peskanje inox in alu materialov zagotavlja brezhibno površino izdelkov.
Zagotavljamo vam popolnoma varno in učinkovito čiščenje! BREZ POŠKODB vodil, vreten, motorjev, elektro in pnevmatske napeljave, senzorike... in BREZ RAZSTAVLJANJA...
Industrijski odsesovalni sistemi podjetja Blast Tehnik so namenjeni odsesom na lokaciji ter skrbijo za filtracijo in separacijo.
Čiščenje s suhim ledom je poznano pod več imeni: čiščenje s CO2, čiščenje s suhim snegom, ledeno peskanje in celo...
Hitromontažna komora za peskanje BLAST HUB podjetja Blast Tehnik. Prilagodljiva vašim potrebam, robustna, za notranjo in zunanjo postavitev ter za...

Da vam lahko zagotovimo zanimiv obisk, na spletni strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo, več o njih pa si lahko preberete tukaj.