Čiščenje livarskih orodij brez abrazije!

Čiščenje livarskih orodij brez abrazije!

Čiščenje s suhim ledom

Izjemna rešitev čiščenja orodij in kalupov v livarski industriji. Neabraziven in hiter postopek čiščenja, brez odpadkov in brez poškodb na orodju.

blast tehnik rdeče

Lasersko čiščenje

Čeprav je čiščenje s suhim ledom izjemna rešitev, je prihodnost v laserskem čiščenju. Brez hrupa, brez odpadkov, brez čistilnega sredstva in z minimalno porabo energije.

blast tehnik rdeče

*Istočasno izvedemo testno čiščenje s suhim ledom in laserjem. Na podlagi izvedenega testiranja se nato enostavno odločite za najboljšo opcijo.

Stroji & storitve

Ponujamo vam tako možnost nakupa sofisticiranih naprav za čiščenje v livarski industriji, kot tudi strokovno izvedbo storitev čiščenja vaših naprav, orodij oz. kalupov.

blast tehnik rdeče

Naprave za lasersko čiščenje

Naprave za čiščenje s suhim ledom

NAŠE STORITVE

VAS ZANIMA VEČ?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vaše vprašanje.

BODITE PRVI!

Prijavite se na naše novice in prehitite konkurenco z najnovejšimi informacijami o obdelavi površin.

PREBERITE VEČ

Vabljeni na Mednarodni industrijski sejem v Celju med 18. in 21. aprilom. Nahajamo se v dvorani D, na razstavnem prostoru 10. Pišite nam za brezplačno vstopnico!
Peskalne komore izdelujemo po naročilu. Glede na vaše POTREBE, ZAHTEVNOST in DIMENZIJE kosov, ki jih želite peskati.
Lasersko čiščenje Spoznajte kako učinkovito, brez hrupa, prahu, strupenih odpadkov, ter minimalno porabo energentov očistimo vaše stroje ali proizvode. https://vimeo.com/729548498...
Blast Tehnik lasersko čiščenje izvaja z laserji Netalux. Poleg storitve in strojev, Blast Tehnik nudi vzdrževanje in servis naprav za lasersko čiščenje.
Pesklani stroj za razigljevanje plastičnih izdelkov Linear Tumble Belt. Naprava za peskanje plastike s plastičnimi peskalnimi mediji. Antistatični sistem preprečuje oprijem medija na izdelke.
Desetletja terenskih izkušenj nam je omogočilo nadgraditi VRHUNSKI stroj za čiščenje s suhim ledom PO MERI UPORABNIKA.

Da vam lahko zagotovimo zanimiv obisk, na spletni strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo, več o njih pa si lahko preberete tukaj.