64. Mednarodni sejem tehnike, Beograd 2022

64. Mednarodni sejem tehnike, Beograd 2022

64. Mednarodni sejem tehnike v Beogradu je bil za nas velik izziv. Zahvaljujemo se vam za obisk našega razstavnega prostora.

Upamo, da ste se imeli z nami prijetno in ste pridobili veliko dragocenih informacij, ki jih na kratko predstavljamo tudi v nadaljevanju.

Demo prikaz laserskega čiščenja na sejmu!

Številni obiskovalci so s seboj prinesli testne komade in smo kar na licu mesta izvajali testiranja.

Gre za inovativno, natančno in stroškovno učinkovito tehnologijo čiščenja.

BLAST HUB hitromontažna peskalna komora 3-12m

Različne dimenzije pskalnih komor BLAST HUB za takojšnjo uporabo. Brez dodatnih gradbenih del. Dostavimo na lokacijo in takoj lahko pričnete z uporabo.

Standardna in custom made oprema za peskanje

– Naprave za avtomatsko peskanje

– Mobilne peskalne naprave

– Peskalne kabine

– Peskalne komore

Naprave za čiščenje s suhim ledom

Na sejmu smo predstavili najnaprednejšo opremo za čiščenje s suhim ledom, ki je trenutno dostopna na trgu. Na voljo so 4 različice strojev.

Od najbolj finih del v elektrotehniki, do robustnejše izvedbe v gumarski in plastičarski industriji.

IBS - separacija in filtracija

Filtrirni sistem IBS zagotavlja, da ne pride do kontaminacije vaših produktov med samim proizvodnim procesom.

Zagotavljamo odsesovanje direktno na izvoru.

Največji trg rabljene in obnovljene opreme na svetu

Smo uradni zastopnik podjetja Riley na področju Jugovzhodne Evrope. Zagotavljamo vam najboljšo ceno, garancijo, servisno podporo in rezervne dele za vso opremo iz ponudbe TUKAJ!

Dogajanje na sejmu v slikah

NAŠE STORITVE

VAS ZANIMA VEČ?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vaše vprašanje.

BODITE PRVI!

Prijavite se na naše novice in prehitite konkurenco z najnovejšimi informacijami o obdelavi površin.

PREBERITE VEČ

Desetletja terenskih izkušenj nam je omogočilo nadgraditi VRHUNSKI stroj za čiščenje s suhim ledom PO MERI UPORABNIKA.
Načrtovanje preventivnih izklopov je stroškovno učinkoviteje in varneje. Nenačrtovani izpadi proizvodnje se namreč zgodijo ob neprimernem času, povzročijo dolgotrajne zastoje, visoke stroške in pogosto zahtevajo menjavo opreme.
Predstavili se bomo na Mednarodnem sejmu BIAM & ZAVARIVANJE v Zagrebu, Hrvaška. Obiščite nas med 26.–29. aprilom 2022 (10 - 18h) v hali 8A, na razstavnem prostoru 30.
Odsesovalni sistemi IBS podjetja Blast Tehnik so primerni za odsesovanje različnih medijev (prah, vnetljiv prah, oljne pare, dim...). Odsesovalni sistemi IBS se lahko montirajo v nove, kot tudi obstoječe proizvodne linije.
Rešitve za periodično in generalno vzdrževanje RTO & RCO sistemov. "0" emisij in optimalen izkoristek energije. Vzdrževanje RTO sistemov nudimo skoraj po vsej Evropi!
Peskanje na terenu je vsestranska in učinkovita tehnologija površinske obdelave za odstranjevanje barve, rje, nečistoč ter pripravo površin na nadaljnjo antikorozijsko zaščito (barvanje, cinkanje, metalizacija, gumiranje,...) ali doseganje želene končne strukture.

Da vam lahko zagotovimo zanimiv obisk, na spletni strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo, več o njih pa si lahko preberete tukaj.