Terensko peskanje

Terensko peskanje izvajamo po vsej Sloveniji

Lokacija ne predstavlja težave. Seznam krajev, kjer smo že izvajali terensko peskanje je izredno širok in se podaljšuje.

Terensko peskanje Ljubljana, Maribor, Koper, Jesenice, Kranj, Ajdovščina, Kočevje, Murska Sobota, Ptuj, Celje, Velenje, Slovenj Gradec, Domžale, Medvode, Kranjska Gora, Trebnje, Nova Gorica, Novo mesto, Tolmin…

Peskanje sredi Ljubljane?

Za peskanje v urbanih središčih (natančneje peskanje v Ljubljani) bi lahko rekli, da gre za posebno “vejo” peskanja. Zagtoviti kakovostno in okolju prijazno storitev ter poskrbeti za varnost mimoidočih, so ključni elementi katere nikakor ne smemo zanemariti.

Terensko peskanje z naravnimi peskalnimi abrazivi.

Za (abrazivno) peskanje v urbanih središčih uporabljamo naravne in okolju prijazne peskalne medije (abrazive). Le ti ne povzročajo okoljskih obremenitev, čeprav majhen delež ostane prisoten v okolju (v obliki prahu). Za storitve terenskega peskanja razpolagamo z mobilnimi peskalnimi enotami in viri komprimiranega zraka. Tako poskrbimo za učinkovito in cenovno sprejemljivo terensko storitev. Z našo ekipo  zagotavljamo 24-urno odzivnost na področju Slovenije.

Objekt – MINI GOLF center Tivoli, peskanje Ljubljana

Igranje mini golfa je ljudem v užitek, ki pride do izraza še toliko bolj, če se odvija na urejenih in očesu privlačnih objektih/površinah. Zgolj redno vzdrževanje ščasoma ni zadostno, zato je potrebno ukrepati temeljito. Rešitev je Blast Tehnik – peskanje. Zaradi nemogoče demontaže objektov smo opravili peskanje na terenu.

Delovišče je pripravljeno, da se peskanje prične.

Betonske in kovinske površine so lastniki več desetletij zgolj premazovali z različnimi barvnimi sloji. Barvni nanosi zato niso bili obstojni, površina se je luščila, kovinske dele pa je močno prizadela tudi korozija. V dveh delovnih dneh smo z našo ekipo temeljito speskali vseh 18 mini golf poligonov. Skupna površina je znašala 350 kvadratnih metrov.

Detajl, pred peskanjem. Številne sloje barve in rjo iz kovinskih delov, lahko učinkovito odstranimo le s peskanjem!

S peskanjem smo objekte optimalno pripravili za nanos zaščitnih premazov. Barva se tako ne bo več luščila, površine pa bodo še dolgo ostala privlačnega videza. Naj se igra prične!

S peskanjem smo objekte optimalno pripravili za nanos zaščitnih premazov. Barva se tako ne bo več luščila, površine pa bodo še dolgo ostala privlačnega videza. Naj se igra prične!

Želite izvedeti več o terenskem peskanju? Poglejte si na povezavi.

Terensko peskanje smo izvajali tudi za:

Zakaj Blast Tehnik?

NAŠE STORITVE

VAS ZANIMA VEČ?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vaše vprašanje.

BODITE PRVI!

Prijavite se na naše novice in prehitite konkurenco z najnovejšimi informacijami o obdelavi površin.

PREBERITE VEČ

V podjetju, ki se ukvarja z vzdrževanjem in čiščenjem regenerativnih toplotnih oksidatorjev (RTO), se zavedamo pomena hitrega in strokovnega odziva...
ARC metalizacija ustvarja izjemno goste, težke in strupene pline, katere je potrebno v celoti izsesati in iz zraka odstranit vse...
Kako izboljšati odpornost proti praskam pri izdelkih iz nerjavnega jekla? Peskanje inox in alu materialov zagotavlja brezhibno površino izdelkov.
Zagotavljamo vam popolnoma varno in učinkovito čiščenje! BREZ POŠKODB vodil, vreten, motorjev, elektro in pnevmatske napeljave, senzorike... in BREZ RAZSTAVLJANJA...
Industrijski odsesovalni sistemi podjetja Blast Tehnik so namenjeni odsesom na lokaciji ter skrbijo za filtracijo in separacijo.
Čiščenje s suhim ledom je poznano pod več imeni: čiščenje s CO2, čiščenje s suhim snegom, ledeno peskanje in celo...

Da vam lahko zagotovimo zanimiv obisk, na spletni strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo, več o njih pa si lahko preberete tukaj.